Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PistiSan addikt válasz  BullZeye

üzenetére BullZeye

üzenetéreSzia! 
 Pár hete ismerkedek a windows 10-el HTPC fronton, nálam rendesen elindul minden alkalommal a vas, még nem volt felbontás problémám sem, nekem úgy van beállítva hogy ablakos módban induljon, máskülönben ha valami értesítés jön akkor leteszi tálcára a kodit a rendszer, mondanom sem kell ez mennyire idegesítő tud lenni.
 Sleepbe nem igazán szoktam rakni, mert ha vissza jön alvásból akkor a bejelentkező képernyő fogad, jó nyomok egy pár "OK" gombot és már ott is van a kodi, de akkor is zavaró hogy nem a kodinál folytatja.Amit még kiemelnék mint atom szívás 10-es windows alatt, az a frissítésektől való megszabadulás, szerintem fontos, mivel nekem csak a kodi fut, és jártam már úgy hogy filmezés közben egyszer csak újra indult mert frissít, néztük hosszú percekig bekapcsolás/lekapcsolás után a frissítési képernyőt. N3150-es lappal nem éppen egy gyors dolog. 
- 

stigma addikt válasz  BullZeye

üzenetére BullZeye

üzenetéreKöszi az infót kolléga  Linux alatt ilyen problémám sosem volt, igaz azzal még nem teszteltem. Régi lapommal N3150 tökéletesen működött 1,5 évig úgy hogy az Ubi serverre tettem egy minimal GUI-t majd simán csak az automatikusan induló programok közé betettettem a Kodi-t és mindig Fullscreenben maradt. A mostani lapban 1 ramot rendeltem tesztre, holnap ki is próbálom vele. Ha ugyanugy leáll és megáll, akkor megy vissza iPon-ba és Alza-ról rendelek egy ugyanilyet, mert szerintem a lap a szar. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest