- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Patice #47193 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget Neked és MasterMarknak is!
Tudatlanság/beállítás probléma volt. Első, hogy expert módba is lehet kapcsolni a beállításokat, mindjárt megjelentek lehetőségek
Aztán végig mentem amiket mondtál (meg akkor már az összesen) és egyből lett itt 24p meg mindenféle passtrough HD hangViszont a BD lejátszás még mindig stream mappába mászós- tippelgetős, mindhárom "Blu-ray playback mode" esetében ugyanúgy. Esetleg azért, mert nem BD-ISO-ba vannak nálam csomagolva, hanem a BD-ISO fájlrendszere látszik? (Dune ezt a két dolgot ugyanúgy BD-ként kezeli)
-
stigma
addikt
válasz
Patice #47193 üzenetére
Hello Patrice.
Én Ubuntu-t használok, és nekem kodi v16.1-ről V170-re átálltam és azt a furcsaságot vettem észre, ha megállítom a filmet, vagy épp belepörgetek, akkor a sáv , ami mutatja hol tart elkezdett villogni, illetve ha feliratos filmet néztem , akkor felirat is villogott 1-2 másodpercenként.
Amit Dorian-nak is írtál megnéztem nálam, és nem így volt beállítva:
Kodiban:
Beállítások (Settings) --> Player Settings --> Videos alatt
Adjust display refresh rate: On start / stop (itt nekem alapban ki volt kapcsolva)
Sync playback to display: OFF (itt nekem alapban ki volt kapcsolva)Most belepörgettem egy feliratos filmbe eddig úgy néz ki megfelelő.
Lehetett hogy képfrissítési problémám volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest