- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már az Oppo is kezdi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
CirrMee #45898 üzenetére
Találtam egy rokon tévé topicot, talán itt tudnak mondani valami okosat a készülék képességeiről. Ha képes az SBS/OU tartalmak megjelenítésére, szerintem jó vagy még egy darabig a J1800-zal.
Amúgy ha rám hallgatsz, nem a 3D alapján választasz tévét. Én projektorral szoktam néha 3D-zni, ami ráadásul minden sort kitölt, nem úgy, mint ez az LG (ez ugyanis szemenként csak minden második sort használja, ezáltal függőlegesen csökken a felbontásod), és érdemi tartalom és megfelelő méretű kép híján nem olyan nagy durranás. Érdemi tartalom a BD3D lenne, de arra nem akarok költeni. A méret már megvolna, de épp mostanában gondolkozom azon, hogy a 2 méter széles vászon elé kb. 2 méterrel kellene ülnöm ahhoz, hogy kényelmesen elmerülhessek a 3D-ben. Ha már 3-4 méterre vagyok tőle, nem tökéletes. Tévével nem tudom, mi a helyzet, de a méret/távolság értékekre/arányokra ott is nagyon oda kell figyelni ahhoz, hogy jó legyen. De jelen készülékkel így is úgy is csak "csíkos" 3D tartalmat fogsz látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest