Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gjanner

tag

válasz LLKobe #45277 üzenetére

Nem érzem annyira nyögvenyelősnek, nálam közel 1 éve frissítés, egyebek nélkül fut (heti 1 újraindítás kb.), azonban van egy két dolog ami eddig nem tűnt fel (gondolom mert nem használtam).
    Ilyen a fenti BD kérdés, vagy másik eset példa gyanánt:
    Kodiban be van állítva, hogy x perc nem használat után kapcsolja ki az Audio kimenetet. Ez eddig szép és jó, le is kapcsolja, azonban a "HD hangokra képes erősítő beállítások" (csak DD és DTS) nem jönnek vissza, miután visszaadja az audio kimenetet. Ilyenkor kézzel kellett restartolni a Kodit, utána újra kiválasztani a HDMI kimenetet, majd ismét kipipálni a HD hangokat is kezelem opciókat. E helyett most állandó audio kimenet aktív opciót használok, mert bután kezeli (szerintem).
    Ez szerintetek így helyes működés?

@GZoli & Patice
    Köszi a válaszokat/segítséget!

• GZoli7

senior tag

válasz LLKobe #45277 üzenetére

Állítólag az OE haldoklik, valami miatt otthagyták a fejlesztők és elkezdték az LE-t. Az nagyon gyakran frissül. Nightly-k 1-2 naponta jönnek ki. Portolják is őket erre-arra. Én kétféle Amlogicon, PC-n is meg vagyok vele elégedve.
    Mivel az LE csak a minimal linux, ami alatt fut a Kodi, így nagyon nem lehet észrevenni különbséget. Minden olyan, mint eddig.

(#45275) gjanner Erre sajnos nem tudok válaszolni, nincs BD filmem, de majd elmondják a többiek. Egyébként lehet eszközönként eltérő is. Pl.: FP 3D csak Rpi-n meg talán néhány Intel gépen megy. Nekem AMD-s mind, így nem tudom.

(#45278) fausto Pont jó felé kapiskálsz. Ez a kettő közül lesz valamelyik... Mindkettő okozhat ilyet. Cserealkatrész kell kölcsön... Nekem ugyanilyen lapban RAM okozta, de másik lapban meg a táp.

Új hozzászólás Aktív témák