Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Nem érzem annyira nyögvenyelősnek, nálam közel 1 éve frissítés, egyebek nélkül fut (heti 1 újraindítás kb.), azonban van egy két dolog ami eddig nem tűnt fel (gondolom mert nem használtam).
Ilyen a fenti BD kérdés, vagy másik eset példa gyanánt:
Kodiban be van állítva, hogy x perc nem használat után kapcsolja ki az Audio kimenetet. Ez eddig szép és jó, le is kapcsolja, azonban a "HD hangokra képes erősítő beállítások" (csak DD és DTS) nem jönnek vissza, miután visszaadja az audio kimenetet. Ilyenkor kézzel kellett restartolni a Kodit, utána újra kiválasztani a HDMI kimenetet, majd ismét kipipálni a HD hangokat is kezelem opciókat. E helyett most állandó audio kimenet aktív opciót használok, mert bután kezeli (szerintem).
Ez szerintetek így helyes működés?@GZoli & Patice
Köszi a válaszokat/segítséget! -
GZoli7
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Állítólag az OE haldoklik, valami miatt otthagyták a fejlesztők és elkezdték az LE-t. Az nagyon gyakran frissül. Nightly-k 1-2 naponta jönnek ki. Portolják is őket erre-arra. Én kétféle Amlogicon, PC-n is meg vagyok vele elégedve.
Mivel az LE csak a minimal linux, ami alatt fut a Kodi, így nagyon nem lehet észrevenni különbséget. Minden olyan, mint eddig.(#45275) gjanner Erre sajnos nem tudok válaszolni, nincs BD filmem, de majd elmondják a többiek. Egyébként lehet eszközönként eltérő is. Pl.: FP 3D csak Rpi-n meg talán néhány Intel gépen megy. Nekem AMD-s mind, így nem tudom.
(#45278) fausto Pont jó felé kapiskálsz. Ez a kettő közül lesz valamelyik... Mindkettő okozhat ilyet. Cserealkatrész kell kölcsön... Nekem ugyanilyen lapban RAM okozta, de másik lapban meg a táp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BMW topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Autós topik
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest