Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Janaboy #44563 üzenetére

Figyi, én egy címre tudom elküldeni a 8 darabot kb 185-ért.

A 185 az 8x20 + egyszeri posta ide nekem az 5 és a 20 (ez kb ár) haza.
    Ezek magán postások, többnyire itteni kereskedők, akik 20 kilóig elvisznek egy csomagot házhoz, adott címre. Kocsi megy 2-3 hetente.

Én ezt a pénzt szeretném fontban vissza, mondjuk paypalon, vagy transferwise is jó.(napi árfolyam változhat sajna, vagy hálisten)

Onnan még valakinek be kellene vállalnia a szórást, mert innen egyesével postázni a nem gyerebe. Plusz egyszerűbb a visszautalás is. Türelmes vagyok, tehát nem rugdosom a kiskaput pár nap késés miatt, ki hogyan tudja megoldani a budgetet. Tudom, hogy otthon havi fizu van.

Szóval egyelőre szedjük össze, hogy kinek kell, de mivel lehet, hogy csak mondjuk 1 hónap múlva fogja kézbe, ezért aztán jó lenne, ha a vevők fixre mondanák, és nem lenne utólagos kavarás.

Amúgy 8500 HUF-ra jönne ki kb darabja. Ebben nincs benne az otthoni szállítás, az esetleges HDMI adapter, mondjuk kell valami vezérlő is (esetleg akkor már erre is tudok Rii8-akat) és mai középárfolyamot mondtam, ami a google első találata volt (365HUF/GBP)

python

Bill vagy távra mit használsz?

bajnokpityu
    Átfutottam a topikot, többnyire user errorokat olvasok, illetve nekem nem volt egyértelmű, mi az az "iffy" x265 HEVC playback under windows, talán jiffy? Ami amúgy Kodibuntu alatt much better.
    A pendrive fel nem ismerése szerintem szimplán hülyeség, vagy rossz struktúrájú volt a format.
    Mást meg úgy nem nagyon láttam, de csak átszaladtam rajta.
    De igaz, túl sok speckó kifejezés van benne, amiről gőzöm sincs :B

python

+1 ;)

Új hozzászólás Aktív témák