- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#39445248 törölt tag válasz  cinemazealot

üzenetére cinemazealot

üzenetéreA válasz első fele elméleti síkon nem tűnik egyszerűnek. Úgy értem, értem mit írtál le, csak mindez az árlisták által elérhető eszközök specifikációiban, hogy kerül feltüntetésre annak érdekében, hogy ne a szerencse határozza meg, mire tudom használni az "épített" lejátszót. 
 Egyenlőre még keresem benne a kapaszkodót.Alternatívaként a "piacon" a HiMedia lejátszója van, ami már kezeli a HD hangokat. Az említett előd elhalálozása miatt teljes rendszer kidobás miatt viszont távol maradnék a kész eszközök vásárlásától. Inkább egy moduláris belső (ami "részenként" cserélhető, javítható), design-ban erősítőhöz passzoló külső, kerüljön bár lényegesen többe  A második fele már tudod dolog (részemről) és tiszta ügy. Mármint a Kodi és az elec-ek kapcsolata egymással, vagy nélkül, esetleg Windows-on, vagy Andoridon. 
- 

dunkel őstag válasz  cinemazealot

üzenetére cinemazealot

üzenetéreAnnyit hadd pontosítsak, hogy HD hangot bitstream HDMI porton tudunk kiküldeni, ami kikerüli a hangkártyát. APU esetén alaplapi HDMI porton, videokártya esetén a videokártya HDMI portján megyünk ki. A displayportot ne keverjük ide léci, az jellemzően nem HT felhasználás. De úgy összességében is, ha HDMI porton visszük ki a hangot, legyen az HD vagy nem HD, nincs szükség hangkártyára. Én pl. ezért le is szoktam tiltani olyan alaplapon aminél erre van lehetőség. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest