Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sas55
aktív tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Itt szétnézhetsz legalább nagyjából belőnéd hogy mire is fogod használni. Utána könnyebb segíteni.
-
törölt tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Erre nem én leszek a legmegfelelőbb.
Igazából bármelyik integrált jó lehet, Kabini vagy Braswell N3150. De nem tudom, hogy bírják az állandó torrentet és mellette filmezést. Félt topiknak ilyesmivel szerelt rendszere van, majd segítenek. Az integrált Braswell multimédiában kissé csonkolt, azaz ha HD hangot szeretnél nem minden esetben jó választás.Minimum szvsz Skylake Pentium G4500T. Azért dobtam fel a H110 (B) lapok kérdését a levegőbe, mert sokatoknak ez a proci egy alacsonyabb árkategóriás lappal sokkal jobb választás lehet, mint egy integrált rendszer. De nekem fogalmam sincs H/Z170-hez képest multimédiában van-e eltérés, limitáció.
Házból Origen, Maczon, Perfect Home Theater, Streacom, Wesena jó - és jó passzív - típusokat gyárt, én magam ezeket preferálom, de számodra felesleges. Ms-tech a beépített tápjaikkal ugyanúgy jó lehet neked is, mint az előző kérdezőnek. Árkategóriájában jók, szépek.
Azt egyébként nem értem miért ajánlunk VGA-t Kodihoz, ha önmagában másra nincs befogva a masina és mennek a gyári hardveres algoritmusok.
Semmivel nem lesz jobb egy mai modern integrált grafikus procitól, sőt. Teljesen már kérdés, ha egyéb video renderer, video processzor kerülne igény szerint a rendszerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ! Hyperx Cloud III S Wireless Gamer fekete fejhallgató - dobozában!
- TV.-k és TV/Monitorok Eladóak!
- Eladó 3 db eredeti Apple AirPods
- ÚJ! Logitech Astro A50 Gen. 4 vezeték nélküli Gamer fejhallgató + Bases Station!
- ÚJ! Steelseries Arctis Nova Pro vezetékes Gamer fejhallgató + erősítő (Xbox) - dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából bármelyik integrált jó lehet, Kabini vagy Braswell N3150. De nem tudom, hogy bírják az állandó torrentet és mellette filmezést. Félt topiknak ilyesmivel szerelt rendszere van, majd segítenek. Az integrált Braswell multimédiában kissé csonkolt, azaz ha HD hangot szeretnél nem minden esetben jó választás.
Semmivel nem lesz jobb egy mai modern integrált grafikus procitól, sőt. Teljesen már kérdés, ha egyéb video renderer, video processzor kerülne igény szerint a rendszerbe.