Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

válasz zserrbo #39836 üzenetére

Kicsit gondolkodtam, és leesett, hogy ha a Kodinak már eleve kell xorg és openbox, akkor tényleg mi a bánatért pakolnál fel teljes felületet. Annyira rühellem, amikor feleslegesen tele van minden szeméttel a gép, arra ott a Windows, ez azért Linux, hogy okosan, szépen és gyorsan működjön.

Ha már van xorg és openbox, akkor azzal már menni fog a Chrome is. Már csináltam is ilyet, de most nem találom a jegyzeteimet, de kb. így kell:

Link

Amit meg kell oldani: systemd a Kodit indítja, szóval err ekll majd egy switch vagy valami, hogy Kodi leáll, majd Chome indul (a leírásban a kiosk.sh), hogy ne kelljen terminállal xarakodni. Elképzelhető, hogy azt meg tudjuk oldani, hogy Kodiból valahogy indítani a basht, ami először lelövi a Kodi-t, majd indítja a Chrome-ot, majd ha kilépsz, akkor újra a Kodit.

Másik kérdés a Pulsaudio, nem vagyok benne biztos, hogy nem veri szét a Kodi audio engine-t. Ezzel VM-en próbálkoznék először, nem élesben.

De ez már annyira off, még ha sokakat érdekel is, hogy tényleg fejezzük itt be. Érdemes lenne a linux haladóknak topicban rákérdezni, hogy az adott felállást hogyan oldanák meg, nekem most egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák