Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
zserrbo
üzenetére
Kicsit gondolkodtam, és leesett, hogy ha a Kodinak már eleve kell xorg és openbox, akkor tényleg mi a bánatért pakolnál fel teljes felületet. Annyira rühellem, amikor feleslegesen tele van minden szeméttel a gép, arra ott a Windows, ez azért Linux, hogy okosan, szépen és gyorsan működjön.
Ha már van xorg és openbox, akkor azzal már menni fog a Chrome is. Már csináltam is ilyet, de most nem találom a jegyzeteimet, de kb. így kell:
Amit meg kell oldani: systemd a Kodit indítja, szóval err ekll majd egy switch vagy valami, hogy Kodi leáll, majd Chome indul (a leírásban a kiosk.sh), hogy ne kelljen terminállal xarakodni. Elképzelhető, hogy azt meg tudjuk oldani, hogy Kodiból valahogy indítani a basht, ami először lelövi a Kodi-t, majd indítja a Chrome-ot, majd ha kilépsz, akkor újra a Kodit.
Másik kérdés a Pulsaudio, nem vagyok benne biztos, hogy nem veri szét a Kodi audio engine-t. Ezzel VM-en próbálkoznék először, nem élesben.
De ez már annyira off, még ha sokakat érdekel is, hogy tényleg fejezzük itt be. Érdemes lenne a linux haladóknak topicban rákérdezni, hogy az adott felállást hogyan oldanák meg, nekem most egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Kissé sérült iPhone XR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest