Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

válasz LógaGéza #39536 üzenetére

Nem akarlak meggyőzni, hiszen nem az én pénzem bánja:) Ahogy mér többen is írták, olyasmire készülsz, amiről még nem tudni, hogy mi lesz és mikor.
    Most biztos, hogy nagyon jó választás az N3150, később ki tudja pontosan mi jön majd és mit tud majd, mire lesz szükség. Ekkora befektetés mellett nem tétel egy n3150-es konfig. A képe nagyon jó, az biztos.
    HDMI+DP+DVI van rajta és van rajta optikai, ami azért nagyon jó, főleg, hogy az erősítődhöz kelleni is fog (így hang max DTS-ig).

Ha meg lesz már valóban értelme a 4K-nak, akkor majd lesz komolyabb hardveres és szoftveres támogatás is, akkor egy idő után érdemes lesz körülnézni, hogy mi a kínálat. HDR-t szerintem nem tud (nem tudom vna-e egyáltalán olyan, ami tudja, nem foglalkoztam vele).

Ahogy Patice is írta, két vonal van, te döntöd el melyiket követed.

ASRock ennyivel jobb mint bármely "megbízhatóbb" gyártó terméke (Asus/Giga/MSI)?
    Teljesen megbízható, semmivel sem jobbak az általad felsoroltak. Itt is van selejt, ahogy Asus is, nagyon jó lapokat gyárt az ASRock.

• devil-k

nagyúr

válasz LógaGéza #39536 üzenetére

Annyira friss még ez a 4K-s dolog és az ehhez köthető szabvány(rendszer) (???), hogy még nem lehet most, 2015 év végén kijelenteni, hogy mi az ami 100%-ig be fog válni és nem lesz belőle sírás-rívás. Nyilván lehet kapkodni, hogy meglegyen minden karácsonyra, de semmi értelmét nem látom. Sőt, tovább megyek. Engem a mostani házimozi show döbbentett rá arra, hogy inkább legyen egy komolyabb FHD vetítője az embernek mint egy most még gyerekcipőben járó 4K-s vas. Oké, nyilván a szomszédoknak lehet majd vele villogni, de releváns tapasztalatokra épített rendszert nem lehet még összeállítani, főleg úgy, hogy még a natív 4K-s filmek is majd jönnek valamikor év végén. Ezért nem is értem ezt az "unatkozó milliomos" hozzáállását annak, aki részére intézed ezt az egész dolgot.

NO offense.

Új hozzászólás Aktív témák