- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gurabli őstag válasz  LógaGéza

üzenetére LógaGéza

üzenetéreNem akarlak meggyőzni, hiszen nem az én pénzem bánja  Ahogy mér többen is írták, olyasmire készülsz, amiről még nem tudni, hogy mi lesz és mikor. Ahogy mér többen is írták, olyasmire készülsz, amiről még nem tudni, hogy mi lesz és mikor.
 Most biztos, hogy nagyon jó választás az N3150, később ki tudja pontosan mi jön majd és mit tud majd, mire lesz szükség. Ekkora befektetés mellett nem tétel egy n3150-es konfig. A képe nagyon jó, az biztos.
 HDMI+DP+DVI van rajta és van rajta optikai, ami azért nagyon jó, főleg, hogy az erősítődhöz kelleni is fog (így hang max DTS-ig).Ha meg lesz már valóban értelme a 4K-nak, akkor majd lesz komolyabb hardveres és szoftveres támogatás is, akkor egy idő után érdemes lesz körülnézni, hogy mi a kínálat. HDR-t szerintem nem tud (nem tudom vna-e egyáltalán olyan, ami tudja, nem foglalkoztam vele). Ahogy Patice is írta, két vonal van, te döntöd el melyiket követed. ASRock ennyivel jobb mint bármely "megbízhatóbb" gyártó terméke (Asus/Giga/MSI)? 
 Teljesen megbízható, semmivel sem jobbak az általad felsoroltak. Itt is van selejt, ahogy Asus is, nagyon jó lapokat gyárt az ASRock.
- 

devil-k nagyúr válasz  LógaGéza

üzenetére LógaGéza

üzenetéreAnnyira friss még ez a 4K-s dolog és az ehhez köthető szabvány(rendszer) (???), hogy még nem lehet most, 2015 év végén kijelenteni, hogy mi az ami 100%-ig be fog válni és nem lesz belőle sírás-rívás. Nyilván lehet kapkodni, hogy meglegyen minden karácsonyra, de semmi értelmét nem látom. Sőt, tovább megyek. Engem a mostani házimozi show döbbentett rá arra, hogy inkább legyen egy komolyabb FHD vetítője az embernek mint egy most még gyerekcipőben járó 4K-s vas. Oké, nyilván a szomszédoknak lehet majd vele villogni, de releváns tapasztalatokra épített rendszert nem lehet még összeállítani, főleg úgy, hogy még a natív 4K-s filmek is majd jönnek valamikor év végén. Ezért nem is értem ezt az "unatkozó milliomos" hozzáállását annak, aki részére intézed ezt az egész dolgot. NO offense. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- New World - az új Amazon MMORPG
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ahogy mér többen is írták, olyasmire készülsz, amiről még nem tudni, hogy mi lesz és mikor.
 Ahogy mér többen is írták, olyasmire készülsz, amiről még nem tudni, hogy mi lesz és mikor.