Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
4. Bármely számítástechnikai boltos összerakja neked. (Bár érdemes vásárolni náluk, hogy ne orroljanak meg rád.) - Amúgy csak az alaplap és a processzor beszerelése problémás - pontosabban a processzor hűtésének felszerelése. A többit szinte lehetetlen elrontani.
A legnagyobb gond a sztatikus töltésből származhat, azt pedig egy földelt elosztó földelésének megérintésével le tudod vezetni, mielőtt a géphez nyúlnál.
-
Vladi
nagyúr
Jah bocs, dvi-t akartam írni.

1. ezt más ház is tudja.
2. Itt az ideje megtanulni. Ez a htpc egyik szépsége. A szerelgetés.
3. Ez szubjektív. Persze azt veszel ami a legjobban tetszik.Sajna a 939 egy büdös nagy szp@s.
Nekem is ilyen desktop procim van, ami príma lenne leszerelés után htpc-be, csak lapot nem nagyon lehet majd találni hozzá. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mikrotik routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is ilyen desktop procim van, ami príma lenne leszerelés után htpc-be, csak lapot nem nagyon lehet majd találni hozzá.