Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- 
			  Mobilarena Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tim82 félisten Szerintem is lehetséges, hogy kevés a 9100 - ezért néztem utána a PCI-slot-os VGA-knak, a típust, amit találtam, linkeltem is (még belül van az alkatrészekre áldozható kerethatáromon).  De HDMI-kimenetre nekem jelenleg nincsen szükségem, valószínűleg - ha lesz LCD TV-m - DVI-vel fogom megoldani a csatlakoztatást. De HDMI-kimenetre nekem jelenleg nincsen szükségem, valószínűleg - ha lesz LCD TV-m - DVI-vel fogom megoldani a csatlakoztatást.Ami miatt a Punditból szeretnék kiindulni: 
 1. kis helyen is elfér,
 2. barebone - nem nekem kell összeraknom az egészet, csak bizonyos alkatrészeket kell benne cserélnem - ez nekem megér némi pluszköltséget, mert nálam kimaradt a "tanuljuk meg a PC-t összerakni" korszak (hiányos neveltetés, nem volt gyerekszoba, ilyenek ), ),
 3. esztétikailag is megfelel,
 4. ha magam raknám össze, akkor sem nem biztos, hogy annyival olcsóbban jönnék ki - és hiába olcsóbb, ha nagyobb a kockázat, hogy tudás hiányában elrontok valamit.
 (5. a fogyasztása is viszonylag kevés, anélkül, hogy nekem kellene arra ügyelnem, hogy olyan gépet rakjak össze, amelyik nem pörgeti meg a villanyórát. ) )A hátrány persze pont az, hogy tulajdonképpen kész, ráadásul korlátozottan bővíthető Intel-es rendszer, tehát AMD processzor szóba se jöhet. Kár, mert van egy elfekvő s939-es A64 3200+ processzorom...  Igazi hardveres tudás és tapasztalat hiányában ilyen kompromisszumokat kell kötnöm, ez van. HDD: ha IDE-ben gondolkodom, akkor tudok belerakni egy elfekvőben lévő 80 GB-os, 5400 rpm-es Samsung notivinyót. Elvileg külső házas HDD-kkel meg tudnám oldani a filmek tárolását, bár jobban örülnék a lokális tárolásnak. Front-end: Linux-ismeretek hiányában XP-vel és valószínűleg Meedio-val fogom megoldani, legalábbis ez a terv. ODD: azért nem volt róla szó, mert elvileg a Pundithoz jár egy LG gyártmányú író, amelyiknek a zajszintjével/leszabályozhatóságával (Nero DriveSpeed-del lehet, ha jól emlékszem a visszaolvasásból) nem vagyok még tisztában, tehát amíg azt nem teszteltem le, addig nem tudok azzal kapcsolatban véleményt alkotni (megfelel-e, szükséges-e cserélni stb.). Köszönöm a választ!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Gumi és felni topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De HDMI-kimenetre nekem jelenleg nincsen szükségem, valószínűleg - ha lesz LCD TV-m - DVI-vel fogom megoldani a csatlakoztatást.
 De HDMI-kimenetre nekem jelenleg nincsen szükségem, valószínűleg - ha lesz LCD TV-m - DVI-vel fogom megoldani a csatlakoztatást. ),
 ),  )
 )