Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Ilyen lapom van, de nekem gyanús, hogy a pundit-okba módosított alaplapok kerülnek, aminél a lap egyik sarkából egy négyszögnyi rész ki van vágva a tápegység miatt (és gondolom a lap nyákja is át van tervezve) emiatt a szabvény mATX lapok nem biztos, hogy berakhatóak
(legalább is régebben ilyenen törtem a a fejem és ezért vetettem el, nomeg a nemszabvány méretű táp miatt)Tim82: Vegyél inkább Asus P2-M2A690G méretben a Pundittal kb. azonos AMD 690G-s csipszetben van integráltVGA ami nem sokkal gyengébb az itt ajánlott 780G-nél és sokkal kevésbé melegszik a csipszet, mint az elavult P4-es cuccban, tudja hardweresen az mpeg-4 lejátszás támogatását, és olcsó bele a kisfogyasztású proci, és a ddr2 memória. És megspórolod a plussz videókártyát.
A "nem értek az összerakáshoz" dolog nem érv, szvsz ha felveted valahol sokan szívesen segítenek összedobni a hw-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(legalább is régebben ilyenen törtem a a fejem és ezért vetettem el, nomeg a nemszabvány méretű táp miatt)