- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Hogy mi van a szerveren, az tök mindegy.
Hogy mit látsz, az a scraper beállításain múlik. Ha előbb hozzáadtad a forrást (hálózati folder a filmekkel) majd utána állítottad be a scrapert magyarra, akkor az a korábban beállított forrásra nem vonatkozik.Lépj be a forrás tulajdonságaiba, nyisd meg onnan a scraper beállításait. Ha minden OK, akkor is állíts valamit oda-vissza, hogy legyen változás, persze úgy, hogy címnek a magyar nyelv legyen végül beállítva. Ments el a scraper beállításait, és lépj ki belőle. Ezután a Kodi megkérdezi, hogy frissítse-e a beállításokat az adott elérési úton. Engedd neki, és akkor befrissíti a filmeket.
Szerintem így menni fog, habár számomra is rejtélyes a működése. Én pl nem tudom elérni, hogy egységesen magyar legyen a műfaj. Hiába állítok be mindent az elején, a végeredmény a legjobb esetben is fele-fele magyar és angol műfaj elnevezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Suzuki topik
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő