- uleFone Power
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
zolaas
üzenetére
Nem kell a realtek driver, még FM1-es alaplapom volt, akkor nekem is a realtek kavart be. Tiszta windows telepítés, az alaplapi relatek hang eszközt (ha van) jobb ha kikapcsolod biosban (nég a Win telepítése előtt), vagy legalábbis amíg nem sikerül rendesen telepíteni a Catalyst-ot.
Amikor felment a Catalyst Omega, A végén nézd meg a riportot, nincs-e valami "failed" a telepítés során. Nekem most -igaz- Win10-en, de nem akar felmenni a AMD audio drivere, Korábbi catalysttal nem volt gond....és csak annyit ír a catalyst manager, hogy warning keletkezett a telepítés során. (Szerintem azt kellene írnia, hogy full sz@r lett az audio felepítés...
)Szóval szerintem nyoma se legyen a rendszeredben realtek-nek, se a XBMC/KODI-ban se a Device Managerben, látszódjanak a frekvenciák egész 192kHz-ig, 24bit... és a HDCP támogatás. Majd a Kodi beállítások....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)