- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
devil-k #32118 üzenetére
Én is azért adtam el a 650-est mert az LCD nekem is felesleges volt és csak jobban meritette az elemeket. Helyette vettem egy 300-ast, mert azon nincs, viszont sajna háttérvilágitás sem.. 300-ast itthon már nehéz találni, én ebayen vettem egy ujat olyan 10k körül. Nekem nagyon bejön, hidd el talán a leglogikusabb és legjobban megcsinált távkapcsoló. A különböző részeken a gombok más formájuak és a különböző mélységnek, és formának köszönhetően mindig tudom melyik gombon van épp a kezem, nem is hiányzik a háttérfény. A TV-m sajátján meg egyforma az összes gomb, na azon mindig be is nyomom a világitást. És nem mellesleg jól össze van szerelve, én már 5-6 éve nyuzok ilyet és nagyon birja a strapát.. És szinte mindent ismer, én a TV-t, a Cubox-omat, az erősítőt, CD lejátszót és a klímát is erről irányítom. Mondjuk ha csak a médiaplayerhez kell akkor ez neked nem szempont. Közben látom a 350-est is ajánlották, az kb ugyanaz mint a 300 volt, csak én nem ismertem..
szerk: Látom, hogy HTPC-d van, a VGA-ja nem tudja véletlenül a HDMI CEC szabványt??! mert ha igen akkor külön távkapcs se kéne csak a TV sajátja.. Ezért imádom a raspberryt meg a cuboxot. Azokhoz nem kell semmi, még egér billentyűzet sem, Kodi feltelepités után automatikusan vezérelhetőek a tv távkapcsolojával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videó stream letöltése
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest