- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Nem vagyok nagy audioguru (kábel és kábel között nem hallom a különbséget), de gyakran szokott zavarni a hang, főleg ha doboz hangja van, vagy ha serceg, vagy akármilyen hallható hibája van. Meg amúgy szeretek odafigyelni a hibákra, és azok általában az őrületbe kergetnek. Itt szerencsére ezek elkerültek, és szeretem
Ahhoz képest, hogy mekkora, nagyon jó hangot biztosít, nem sistereg, nem serceg, nem pattog, nincs doboz hangja, a mélyek teltek, normális magas hangok vannak, nem mosódnak össze a hangok, és szerintem (és menyasszonyom szerint is) kiváló térhatása van ahhoz képest, hogy csak 2.1. (előtte 5.1 volt, és nem hiányzik kicsit sem)
Ebben a szobában még sajnos nem volt alkalmam 300k-s rendszert hallgatni, így sok viszonyítási alapom nincs, de egy 5x4m-es szobába bőven jó és elegendőnek érzem ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest