- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
beencee
üzenetére
Hát erre várnám a megoldást

Csak akkor nem értem mitől digitális kártya az a pár darab amit linkeltem is. Tudtommal a UPC től kezdve a T-kábelig a digitális adást mindenhol set-top-box + kártya variációval oldják meg. Egyenlőre nekem is analóg van, de most szeretnék váltani mert egyes adásoknál iszonyúan látszik a gyenge felbontás. Azonkívül ilyen tv kről is hallottam amikben van valami hasonló egység ambe azt a kártyát be lehet tenni, csak állítólag azok közül is kevés működik jól. Azért gondolom hogy csak van valami megoldás htpc ben is. Vagy csak a ramaty analóg adást lehet htpc meg hdmi meg minden franc segítségével rávarázsolni a tvre ? Ha meg jobb minőségre vágyom a tv nézéskor akkor marad a hagyományos antenna csati? Mert ez esetben a htpc egy nagyon drága dvd lejátszóvá minősül, hisz ilyen 120 körül vagy talán már olcsóbban is lehet venni bluray asztali lejátszót, ami ugyanúgy lejátsza a hd filmet a dvd t a zenét, képeket nézegethetek vele vagy zenéthallgathatok nem ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest