- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domy
aktív tag
Nem is olyan régen, alig több mint egy hete váltottam pár privátot egy fórumtárssal, és a Madvr-ről faggattam, továbbá arról, hogy az új 13-as béta XBMC hogy viszonyul hozzá minőségben?
Azóta összeállt a Brazos rendszerem, így leírom a tapasztalataimat néhány mondatban.
Az Openelec 13-as beta verzió tökéletesen működik, viszont egyrészt nem kezeli az USB-s hangkártyámat (DXIO Pro), másrészt az upscaling szűrői gyakorlatilag nem működnek jól, így a 720p-s anyagok "szép" pixelesek és maradnak, és a tömörítési blokkok is jól kivehetőek.
Kapott a rendszer második körben egy Windows 7-et, majd utána gyorsan egy Windows 8.1-et, ennél maradtam. Bár a 7-essel komoly gondjaim nincsenek, valahogy mégis az az érzésem, hogy hangminőségben a 8.1 jobb, kiegyensúlyozottabb, a kép pedig mindkét esetben számomra megfelel. Működnek az upscaling szűrők is, a képminősége pedig mintha jobb lenne, mint a 12.3-as XBMC-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő