Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
A bithiba az bithiba..... vagy van, vagy nincs, ebben egyetértünk.....remélem..
A probléma ott van, hogy a köcsög gyártók nem hajlandóak szinkron csomagkapcsolt átviteleket alkalmazni hibajavítással..... Akkor vagy lenne kép/hang tökéletesen, vagy nem is lenne.
DE.: alkalmaznak aszinkron átviteleket, USB Audio, SPDIF..... ahol semmi javítás, sőt van ahol még a változó futási időből és rendszer szintű változó késleltetésekből Jitter alakul ki, ami befolyásolja a hangot. Ami már réges- rég megoldható lett volna, de a kompatibilitásra hivatkozva nem hajlandóak ezt az (már csak látszólagos) akadályt leküzdeni....

Szinkron átvitelnél én nem látok különbséget, bár HDMI-ből még nem járt nálam igazán drága kábel, egy 10m-es HAMA szintűt nyüstölök, de lehet hogy csak az én TH42PV7P-men nem jön ki a különbség, egy profi projektoron lehet hogy látszana. Ezért nem vitatom, hogy lehet különbség.....
Szóval 10Gb-es Ethernetet mindenhová 200 Ft/m kábellel 5 Ft-os csatlakozókkal...... ja hogy ez nem jó üzlet? NA INNEN FÚJ A SZÉL!
-
bajnokpityu
félisten
Tudod, kóbászoltam én is a materiális területen, hogy bnc, meg 75Ohm csillapítás, meg tudja tököm, szajkóztam, hogy ezen mennyi múlik. De csak nem volt kerek egész a lánc, amig egy sima analóg RCA végű kábelt be nem kötöttem...
Legjobb hangú erősítőket,amiket ismerek, mind 20damping alatt vannak, feszes, jól kottázható méllyel, és sorolhatnám...
Az,hogy miért nem kapsz választ... sok oka lehet. Részemről az,hogy nem tudom egzaktul megmagyarázni, miért tapasztalok dolgokat úgy, ahogy nem kellene. Lásd tápkábel, digikábel,U SB kábel,szoftverek,stb...
Aztán jönnek a megmondók, hogy akkor biztos a láncom szar, hogy csillapítatlan analóg kábelnek jobb a hangja. értelmetlen ilyenért billentyűt koptatni. Inkább kikapcsolom a fórumot, és zenét hallgatok, elmélyülten, nyugalomban.
Hifikábeleket legjobb tudomásom szerint cirka 40éve kezdett el gyártani a monster audio. erre is van ötletem,miért van igy,de nicns kedvem vitázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest