- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tasker
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
torokb #17591 üzenetére
Ha az IGP-t akarod használni a lejátszáshoz, akkor valószínűleg nem fog menni, kevés lesz hozzá. Megoldás lehet dedikált VGA ami tudja, másik alternatíva cpu csere valami komolyabb IGP-vel rendelkező típusra (itt nézni kell, hogy tudja-e az Intel InTru™ 3D-t, hivatalosan ezek képesek 3DBD lejátszásra).
Ha megvan minden amit felsoroltál, akkor a legegyszerűbb (legmegnyugtatóbb, no és legolcsóbb
) megoldás, hogy raksz a gépre Power DVD12-t, vagy Total Media Theatre 5-öt, összekötöd a TV-vel egy High speed (/With ethernet, v. lehet még 1.4 is rajta jelölésként) kábellel, aztán kipróbálod egy olyan fájllal amit a közeljövőben nézni szeretnél.
-
rigo88
aktív tag
válasz
torokb #17591 üzenetére
2x3ghz szerintem vinnie KELL. de ezt a többiek jobban fogják tudni.
Celtis: most próbáltam megrendelni az asus lapot, mondták, hogy nem nagyon van, több hetet kellene rá várni. erre gondoltál mikor kérdezted h honnan szereztem?
nézem az összes online shopot, és kifutó terméknek meg többé nem rendelhetőnek írják, amit nem értek. ennél ebben a kategóriában asusnak nincs jobb/újabb lapja. akkómostmivan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő