-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Zalman HD-135????
Én is Zalman párti vagyok, de ez kicsit erőltetett ár. 90e forintot még táppal sem ér ez a ház. Inkább vennék Silverstone-t VFD-vel45-ért. Szálcsiszolt alu előlap, stb. 90 ezerből majdnem megvan a teljes bele a gépnek. Plusz 90e forintból teljesen passzív házat építek egy kiló hőcsővel és még néhány kiló radiátorral táppal együtt VFD-vel.
Amit én ajánlok:
-Aspire X-QPACK-BK (jelenleg 28e egy 420W-os táppal. Ha nem kötsz rá a gépre minden szirszart, elég a 7600GT-nek)
-Valami uATX alaplap, ha a hangkártya S/PDIF kimenetét használod, nem fogsz észlelni hangzásbeli különbséget, főleg ha jó minőségű lapot veszel. Meg szerintem egyébként sem. Kevés embernek van olyan füle, mindegy ki mit mond.
-A procira szerelsz valami passzív módban is használható hűtőt, ugyanis pont előtte lesz a 12 centis rendszerventi.
-Passzív proci, paszív VGA, passzív alaplap és kezi csókolom
Ha beszerelsz mégy egy iMon VFD-t is, az egész 150e 7600GT-vel, 1GB RAM-al. stb.
Vagy ha tényleg beteg vagy és nem akarsz hangot, akkor Abit il-90mv alaplap. Mobil procit tud befogadi, viszont akkor be kell érned egy Intel 950 GMA-al VGA-nak(mivel sem AGP, sem PCIX foglalat nincs a lapon) amik miatt viszont alig fogyaszt a rendszer, ami miatt nem is ad le nagy hőt. Beleversz mégy egy FSP ZEN passzív tápot és kész a ''No Noise'' géped...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.