- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
Nekem csak hobbi a házimozi, hifi, nem vagyok szakmabeli, a technikai hátteret alapjaiban ismerem, de mélységében nem.
Amint viszont biztosan ki merek jelenteni, mivel hasonló kategóriás rendszerem volt, Dune Base - Popcorn c200, Arcam - HK, LG 47 - Samsung 46, htpc ati 6450 - 6550 van különbség.
Nálam a lejátszásnál az xbmc, előtte Dune esetében az automatat frekvencia váltás mindig be van kapcsolva, tehát a filmeket általában 24p-vel, néhány koncert BD-t 60 hzvel játszok le. Nem is nagyon próbáltam az eredeti forrástól eltérő frekvencián lejátszani. Amennyire emlékszem, sima számítógép monitorként mikor váltogattam a HZeket, fix, mozgások nélküli képernyőn, nálam nem volt élességbeni, látható minőségbeni különbség, bár nem is nagyon figyeltem, de szerintem feltűnt volna. Így már értem mire gondolsz, ez nekem is furcsa, de nem ismerem az LGt, ezért nem tudok rá mit mondani. Nálam nem kellett PC üzemmódra váltani, csak a teljes pásztázást kapcsoltam be, a 16:9 helyett, így helyes képarányt, képméretet jelenített meg. Tényleg csak az marad, hogy valahol kipróbálod egy másik megjelenítőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Háztartási gépek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest