Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

válasz zsigus #12794 üzenetére

(WIN7)Nálam a sima főmenü az 5-17% közt folyamatosan ugrált, a filmböngészésnél jó erős 30% hol több hol kevesebb kicsit de majdnem fix-en 30%, a film lejátszás az meg 0-5% közt van sd-720p tartalomnál 1080-as nem sok van azt most nem kerestem ez amúgy is nagyon jól működik.

Lehet volt valami anomália, azaz igazság hogy jelenleg felesben megy asztalinak is mert bedöglött a rendes gépem aztán akkor úgy vásároltam hogy majd ez egyszer fixen htpc lesz de annyira jól szuperál asztalinak hogy megtartom aztán lesz egy trinity vagy ivy-s htpc mikor veszek normális tv-t, így nagyon nem is mélyedtem bele az openelecbe mert elsőre nem azt kaptam amit vártam bajlódni meg nem akartam mert tudtam hogy ugyse fogom tudni így használni hogy erre is kell a gép meg arra is...

meg amúgy sem a cpu terhelés idegesít hanem a szar alu inteles hűtő ami netezés filmlejátszás zenehallgatásnál elvan 1100 fordulaton átlag 42-43 fokon de amint a terhelés 20-30% körül van egyből felk.....ja a fordulatot olyan 2000-3000 közé aztán zúg az egész. Az asrock lapon meg nem megy rendesen a speedfan(a gyári meg egy rakás szar), nagy nehez elértem hogy legalább szabályozni lehessen de automatikusra nem lehet rávenni, ha leveszem veke 1100-ra ami a minimum akkor 20-30%-on 55-60 fokra megy a cpu pillanatok alatt... kell egy rendes hűtő az az igazság, de a monitorom is bedöglött a routerem is a nyomtatóm már napjára sem emlékszem mikor, így nem lehet :W :O :W

Új hozzászólás Aktív témák