- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsigus #12141 üzenetére
Köszi!
"Az a baj, hogy valószínűleg nem csak a HD gyorsítás hanem a 24p is hiányzik belőle és ezért van problémád a frekvenciaváltással."
Akkor én már semmit nem értek. Ha nincs rajta 24p, akkor miért játssza le a filmeket egy ideig jól, frekvenciahelyesen, a tévét tökéletesen átváltva, és csak egy idő után kezd el szarakodni. Mindazonáltal elhiszem neked, csak nem értem. Ezt találtam a deszka leírásában :
"Integrált HDMI/DVI interfész a HDCP-védett Full HD 1080p Blu-ray filmek lejátszásához"
Tehát fel van készítve 1080p lejátszáshoz, létezhet, hogy nem oldják meg a 24p-t???
Én sajnos nem találtam utalást erre a leírásban, hol kell ezt megnézni?Lehet, hogy tényleg videókártya kell? Jó lenne megúszni, hátha csak valami beállítás-probléma, még mindig bízom benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest