Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
python1
üzenetére
Nem tudom,hogy miért de valahogy a brazos lappokban nem bízok,eddig komolyabb lapot procit,vidkarit használtam lejátszásra soha semmilyen fennakadást nem tapasztaltam.
Nem mintha nem lennének jók ezek a brazos lapok,de nekem lassúnak tűnnek kicsit és trükközni kell sok beállítással,nekem igazából fogyasztás mellékes, inkább minőségi követelményeim lennének egy HTPC-vel szemben,és megszokott gyorsaság is fontos.Ha esetleg tudnátok valami kimagaslóan jó minőségi lapot ajánlani HTPC nek,nem kell integrált cpu ill gpu de lényeges lenne coax digit kimenet legyen rajta.
Vagy elég lenne valami "egyszerű" alaplap is neki,micro ATX -ben gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest