- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Kérnék egy kis segítséget.
Van egy albumom:
100% 90s (CD1)(CD2)(CD3) 2008
Ebbe van a CD1 CD2 CD3
a CD1 tartalma:
Vagy is elérési útvonalakkal együtt, ezen a mappán tesztelem most.
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\01 - Faith No More - Epic.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\02 - MC Hammer - Can't Touch This.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\03 - Deee-Lite - Groove Is In The Heart.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\04 - Go West - The King Of Wishful Thinking.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\05 - Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\06 - Seal - Crazy.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\07 - Depeche Mode - Enjoy The Silence.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\08 - Vanilla Ice - Ice Ice Baby.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\09 - De La Soul - Ring Ring Ring (Ha Ha Hey).flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\10 - Bingoboys - How To Dance (Feat. Princessa).flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\11 - Amy Grant - Every Heartbeat.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\12 - Roxette - Fading Like A Flower (Every Time You Leave).flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\13 - Color Me Badd - I Wanna Sex You Up.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\14 - Prince & The New Power Generation - Cream.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\15 - Euphoria - Love You Right.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\16 - Utah Saints - Something Good.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\17 - Coive Of The Beehive - I Think I Love You.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\18 - Mr Big - To Be With You.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\19 - Richard Marx - Hazard.flac
y:\Zene\Zenebona\100% 90s (CD1)(CD2)(CD3)\CD1\folder.jpgMiért akarja ezen Album mind a 3 CDjében lévő számokat külön albumként beletenni a médiatárba?
Meg jeleneik a 3 CD de azok üresek. A számok meg mind külön egyesével albumonként jelennek meg -
cekkk
veterán
-
-
cekkk
veterán
Nekem a következő kérdésem lenne.
Ki, hogy használja a zenei részleget
Milyen szerkezetben legyenek a mappák, illetve pl az album nevében mi lehet és mi nem, esetleg ha több cd-s a dolog akkor, hogy van? Mert elkezdeném én is feldolgoztatni vele a gyűjteményemet, de eddig egy mappával kínlódom, és azt sem igazán akarja. -
cekkk
veterán
Ahogy az előttem szóló is mondja, hogy bárhova fellehet ragasztani.
Dehogy is tedd ki usbra, azzal csak lassítanád. Kis kreativitással megoldható lenne tuti az elhelyezése.Egyébként jah, most látom én is, hogy szép árak vannak, és is 15 körül vettem. Nagyon megérte szerintem.
-
cekkk
veterán
Edet rábeszéltem, kipróbálja. Egyébként megveszed webshopból és ha szar akkor vissza küldöd, max 1-2 ezret buktál, annyit meg lehet megér a próbálkozás nem?
Én rendszeremben többet hozna az a 40 rugó ha eladnám a 255 és vennék egy másik erősítőt mint a hangkari, így most én erre nem ruházok be csak akkor ha nagyon jó vélemény születne róla. -
cekkk
veterán
Teszteltem most a kis progit
Szóval ha elindítok egy számot ennél tovább megy a következőre, úgy hogy nem listát indítok el. Szóval ezzel lehet értelmesen zenét is hallgatni
-
cekkk
veterán
válasz
Pista0001 #18744 üzenetére
Az nem jelent semmit szerintem
Nekem volt ,hogy az xbmc launcherrel filmezés közbe került tálcára az egész valamiért holott azzal nem történhetett volna meg ilyen. De ha én is indító pultos mókát használok nekem se dobta még le semmi. Bár mondjuk már minden buborékos vackot kikapcsoltam
-
cekkk
veterán
válasz
okiman #18702 üzenetére
Na hoppá mik ki nem derülnek
Köszi az infótA szét konfigolhatóság alatt mit értesz?
Tamoo
De a jobb hang miatt nem megérheti neked az? Szóval ha a videó kártyád elbírna a filmekkel ezen meg van hdmi amin ki tudnád küldeni a képet és tudnád használni a koaxot nem lehet, hogy ez jobb befektetés ?
-
-
cekkk
veterán
Hülyén fogalmaztam
Szóval ott vannak a kimenetek, és azon küldi ki amelyiket kiválasztottad
+1 (lehet hülye) kérdés. HDMI-n lehet csak hangot küldeni Foobar-al zenehallgatáshoz?
Erre nem lehet igennel válaszolni, mert akkor igen, csak a hdmi-n lehetne kiküldeni, szóval nem, nem csak azon lehet
-
cekkk
veterán
Ami még eszembe jutott, hogy a TMTnél kilehet választani, hogy milyen fajta 3D, nem lehet, hogy az automatikus rosszul választ és azért vált rossz frekit?
Meg volt még olyan amikor az egész lejátszás szakadozott, ott valami telepítési hiba volt és egy win újra húzás után jó lett, és javaslom a 144es végű TMT-t használni.
-
cekkk
veterán
Pedig nem is kifestőztem
Én szeretem őket, azért vannak, hogy használjuk őket
Most meg én fogok hülyeséget kérdezni, hogy azon az asuson a hdmi kimenetén kiengedi a képet is vajon?
Full-HD Audio/Video digital output
Itt a válasz, akkor ezek szerint áttud menni rajta a videó és a hang is, vedd meg és nem kell kalibrálni semmit. -
cekkk
veterán
Az elmúlt időszakba nem nagyon emlékszem, hogy nagyon hang kártyáztunk volna itt
Sokan vannak nálam itt akik okosabbak
Miért nem veszel egyet kipróbálod majd vissza küldöd ha nem jó
Vagy veszel olyan lapot amin van koax tüske és megcsinálod a kivezetést te, és akkor nem kell ilyet venni.
Mondjuk az árából már majdnem összeraksz egy htpc-t
-
cekkk
veterán
válasz
csupahatos #18628 üzenetére
Jó lesz ez
Nekem tetszik. A házat te csinálod meg?
-
cekkk
veterán
válasz
csupahatos #18625 üzenetére
Csinálj kettőt és egyet ide is küldhetsz
Pofás nekem tetszik.
Milyen kijelző, hogy jelenít mit jelenít meg?
Mesélj, hol csináltatod a házad ?
De sok sikert hozzá szép lesz -
-
cekkk
veterán
válasz
Toobee #18586 üzenetére
Michael Buble Meets Madison Square Garden
Kipróbálva. Ugye ez is 1080i anyag, néha láttam benne furcsa mozgást, de csak amikor a kamera mozgott de általánosságban tökéletes volt a kép, miután bekapcsoltam a videó váltottsorosság mentesítését még az a pici valami is eltűnt ami a szememet zavarta. Szóval valami hiba nálad lesz ha nagyon nem folyamatos a kép. -
cekkk
veterán
Én most ránéztem egy pár koncert felvételre és van amelyik 23.976 de sok közülük viszont 29,970 gondolom ebből lesz 60Hz és az oldalirányú mozgásnál szaggathat
-
cekkk
veterán
válasz
zsigus #18477 üzenetére
De ez a még lehet egy marketing hülye duma már ne haragudj
Tőlünk nyugatabbra már mondjuk van ahol 10-15 éve is megy a digitális sugárzás (régebben egy sat újságba olvastam), itthon meg még mind a kettő megy. De amikor 2008ban itthon kísérleteztek a HD adásokkal kint külföldön már voltak folyamatos HD adások, most meg szerintem 3D nincs vagy 1-2 lehet.
Szóval itt vannak a szép HD tévék amiknek az emberek 80% nem tudja kihasználni, mert ahogy olvasgatok a többség kb tv nézésre használja, ha van HD csatorna megy rajta nagy felbontás, ha nem akkor megy az sd tartalom. Így megint azt mondom, sok értelme nincs a LCD/plazma tvnek se, mert tartalom nem sok van rá. Hivatalos forrásból.
Szóval miért vegyek meg valami olyat amit majd lehet, hogy tudok használni, de most még nemMajd ha tudom használni akkor meg veszem
Én fordítva működök -
cekkk
veterán
válasz
zsigus #18475 üzenetére
Azóta itthon volt bármi 3D sport esemény ami elérhető lett volna ilyen formában?
Akkor rosszul fogalmaztam 95% 2D és a többi 5% kb ami lement 3D és ezt nem mondanám valami nagy sikernek. Mert ha azt nézzük, hogy egy nap mennyi sport esemény közvetítenek és abból mennyi a 3D az inkább a 0fele konvergál.
De pont írod, hogy tesztelés gyanánt és teszt maradt, nem lett a mindennapi élet része. Pedig ezt akarták, de mégse, valami oka csak van.Egyetértünk, nagyban drága pedig abban lenne a jó
-
cekkk
veterán
válasz
Pista0001 #18472 üzenetére
Nálam tökéletes a lejátszás és a freki váltás is XBMCvel, a probléma ott kezdődik ha külső lejátszót akarok használni.
Ha a win mondjuk 50/60ra van téve, xbmc elindul majd kiválasztom a filmet és mondjuk a TMTvel akarom lejátszani a freki marad az alapbeállításon.
Ha a TMT-t simán a win alól indítom el, akkor ő is tökéletesen váltja a frekvenciát.De ha csak az xbmc-t használom akkor semmi gond minden jó
-
cekkk
veterán
válasz
Toobee #18464 üzenetére
Ha ingerenciám lenne rá (nem nagyképűségből írom) bemennék a boltba és hazahoznék egyet.
Több dolog miatt nem kell.
1. A szemüvegek.
2. A méret.
Ahol próbáltam mindenhol 50 colos tévék voltak. Szerintem még ez is baromi kicsi a 3D hez, a legtöbb eladott tv meg 32-42 coll közötti 3D LCD, ha azon élvezze az akinek két anyja van. A 3D akkor lenne itthon jó és akkor viselném el ha projektoron mind 100-120 colon tudnám élvezni, mert az töltené ki a látó teremet. Azért meg nem viszem 1 méterre a kanapét a tévéhez. De nem ideálisak a körülmények, meg amik jó projektorok azok már 800-1 milliónál kezdődnek, na azért már nem sétálnék be a boltba mert nincs rá a pénzEngem az itthoni trendek nem érdekelnek, mert hiába mondta BBéci is, hogy nem számít a CES mert itthon a fórumok tele vannak a 3D-s tévét nézőkkel, vagy hogy írta, meg szimplán hülyeség. Mert a kinti trendek ide is elérnek. A másik nincs a tvre tartalom. A havi 1-2-3 film nem az. Nem véletlen nincsenek sport közvetítések, 3D-s sorozatok, mert nem igénylik ezeket az emberek.
Az hogy mi itthon magyarok valamiért minden hülyeséget megvesszük akár hitelre is (lásd csak a szifon és drága telefonokat amiket havi részletre vesznek meg, vagy a tablet pcket), mutatja sajnos a buta fogyasztói viselkedésünket. Nem mondom ha most vennék tv-t ugye nagyon már nem is kapható 3D nélküli, nem tiltakoznék,de amikor vettem, választhattam. 4 éve minden évben elvolt mondva, hogy az az év a 3D nagy áttörése. Eljött? Nem
És ahogy eddig kinéz ez az év már inkább a leáldozása lesz, nem a felemelkedése.
-
cekkk
veterán
Heeeeeeeeeee
Ha hdmi-n kitudod küldeni a hangot az erősítőnek, és az leveszi róla és megszólaltatja a hangfalakon a képet meg tovább küldi a megjelenítőnek, mi a fészkesfenének neked a koax? Már bocsának.És ha 20an azt írjuk, hogy jobb az optikai akkor az lesz a jobb?
Kipróbáltad már, hogy te azon az erősítőn hallasz-e bármi különbséget? -
cekkk
veterán
válasz
Enszuke #18379 üzenetére
Igények, te ilyen vagy mi meg olyanok. Ennyi. Ne keress benne értelmet. Fogadd el
Persze arra ugye nem gondolsz, hogy előtte az embernek volt média lejátszója azt kikellet szolgálni, plusz nekem csak laptopok meg table pc van itthon. A tárhely meg kell.Krampesz
Nekem ssdvel ott körül bootol a win is, és indul is az xbmc
-
cekkk
veterán
válasz
slashing #18376 üzenetére
Pedig a táp venti az süvít
SMB,http://www.openmediavault.org/ ezzel a rendszerrel. -
cekkk
veterán
válasz
Samanbacsii #18369 üzenetére
Hát igények vannak
Mennyit akarsz rászánni.
AMD A8 proci ehhez tartozó FM2es alaplap, hűtő, picopsu amely ugye csendes. A csendességet ott bukod el, hogy merevlemez lesz benne, és azok ha járnak éjszaka hallani fogod. -
cekkk
veterán
válasz
Ed Parker #18349 üzenetére
Ezzel már minden különbséget látnál, ha nem rossz a szemed
-
cekkk
veterán
válasz
Ed Parker #18346 üzenetére
Őőő, nem tudom, Peakkel amikor beszélgettünk ő azt mondta nincs, én sem hallottam volna, hogy lenne, de ha akarod leírom, hogy van, és ha megvetted akkor majd tápláljuk benned , a hitet, hogy mennyivel jobb lett a képminőséged oké?
Játék miatt vette szerintem a kártyát. Meg gondolom jó pénzért jutott hozzá -
cekkk
veterán
Sikerült nekem is végre olyan anyagot találnom amivel nem bírt ez az xbmc
A CSI 11 évadjának a xvidjével. De az MPC-HC már le játszotta -
cekkk
veterán
Én meg azt mondom, hogy próbálja, ha meg van rá az anyagi lehetősége, és jó áron veszi meg a dolgokat akkor csinálja. Összetudja hasonlítani a kettőt és majd eldönti melyik ami neki tetszik.
Sőt fordított esetben is ezt mondanám, hogy próbálja ki a htpc ellenében a média lejátszókat.
-
cekkk
veterán
válasz
Patice #18226 üzenetére
Nem, és pont ezért nem is használom úgy
Ezért értelmetlen ez a Tecsőzés is nekem, és úgy érzem aki ezt használja azért teszi, mert nehezére esik kimondani a rendes nevét mert az olyan "hétköznapi"
Pl a lájkolásis szerintem abból indult el, hogy a kedves emberek többsége nem is ismerte az a szót, hogy LIKE mert ugye buta magyar semmit nem tud angolul és kimondva maradt meg za emberekbe és úgy is írják le. Szerintem amire vannak szép magyar szavaink azokra azt kellene használni és nem tovább rondítani a nyelvet.
De mindenki azt csinál amit akar, én nem szeretem az ilyeneket és jogom lehet hozzáEnnyi magyarság még legyen bennünk.
-
cekkk
veterán
válasz
Patice #18224 üzenetére
Nem
Én se írok mindig jól, mert kapkodok és nem figyelek, de az ilyen idegen nyelvű kifejezések magyarra való fordítása ami még magyartalan is értelmetlennek találom.
Olyan ez mint a lájkolni
A Duna pláza metro kijáratánál láttam vagy 2-3 éve, nem tudom, hogy ott van-e még, hogy Lájkoljuk, hogy nálunk vásárolt
-
cekkk
veterán
Na most meg még megjelent a winháttér is
Akkor mi baja ennek a proginak, mert ez így használhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged