- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
#75912448 #15905 üzenetére
Sztem az a10 kellően drága ahhoz hogy tök felesleges legyen megvenni egy htpc-be.
Most hogy 2-3 hete össze raktam a gépet es több progit kipróbáltam, nincs ami leakassza a két magos A6 5400-at, az összes formatummal kipróbáltam ami van nekem m2ts, mkv, bd3d, még extrém 150Mbps-es felvételekkel simán megbirkózik, háttérben működnek letöltő funkciók, tulajdonképpen amit a popi tudott, csak ez stabilabb es jobban hangolható.
A madvr beállítás után meg végképp kijelenthetem, simán lever egy médiajátszót képminőségben. -
-
Ed Parker
nagyúr
Nekem trinity van, alapból hangos a hűtő, biosban minimumra vettem, így elfogadható.
Hőfok 30, terhelve max 49.Napokig nézegettem házakat, de mindenben van valami ami kompromisszum, ha nincs,akkor az ár
Szóval sztem abból indulj ki, hogy arra mennyit szánsz és mekkorát veszel?
Onnantól fogva úgyis adott minden. -
-
Ed Parker
nagyúr
jóbarát, a zenei tudásodat a hallásoddal ne keverd
ismerek én is olyanokat akik régóta játszanak hangszeren,de ez nem azt jelenti,hogy hifiszinten kifinomult a hallása.
és itt analóg dolgokról beszélek, mert tudom mi a JELkell hallás,ebben egyet is értünk, de ez teljesen más.
meg kéne hallgatnod pár jó rendszert -
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
Nem igazán kell szarakodni, egyszer összenyomod a cuccokat,a lap cd-jén minden driver ott van, ez 10p,raksz egy xbmc-t a gépre es beállitod ez is kb 10p
Az egész konfifurálással fél óra alatt megvagy.Az ati szoftverében picit finomítottam a képbeállításokat,jobb feketék,dinamika,színek,ami rögtön változott, a hd hangok gond nélkül mennek,ugyis hogy megy a torrent, ez a popit általában szétakasztotta.
Tovabbá tetszik az xbmc okostelefonról való irányitása,ami az a400-on is van.
A 3D téged nem érdekel,arrol nem irok.
Lényegében minden stabilabb lett picivel többért. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
#03969024 #15605 üzenetére
nézd,én a saját fülemnek és szememnek hiszek,nem holmi macska jancsiknak akik be akarják nekem bizonyítani otthonról,arról a cuccról,ami sosem volt a kezükben,hogy hülyeséget látok.
nem kell velem egyet érteni,sőt a hm topikosokkal sem,de hülyének sem kell nézni a másikat.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #15598 üzenetére
szinte tudtam hogy csak pc-s topikban mersz arcoskodni,nyilvánosan olyan emberek között,akik százezreket vagy milliókat fektettek komoly felszerelésbe,már nyuszika vagy és mégsem adod elő hogy mi a jel.
tudod,ha igazad van,akkor nincs félnivalód.
szinte tudtam,megy a mellébeszéd,ennyit erről
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #15587 üzenetére
nem jössz át a pc-s topikból egy hifi vagy hm topikba,hogy felnyisd mindenki szemét ezzel a hatalmas tapasztalattal,amivel rendelkezel?
ezt a tudást ne tartsd magadban.
gondolom a hifishow-n is kint voltál hétvégén. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #15583 üzenetére
két darab 60cm-es kábelről beszélünk,az egyik egy noname 3€-s usb a másik egy furutech gt2-es usb.
a kettő közötti hangbeli különbség azonnal hallható a furutech javára.(#15584) NTX:pedig látod ez ilyen egyszerű,ezt meglehet mondani a karosszékből,hogy van vagy nincs különbség,nem kell ahhoz a helyszínen lenni.
ez egy meddő vita informatikusokkal. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #15580 üzenetére
ezek szerint nem érted a kérdést.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #15577 üzenetére
észrevetted hogy nem a kérdésemre válaszoltál?
(#15578) liszi70 :akkor persze,vedd meg a videokártyát és remélhetőleg jó lesz.
nekem a notesszel is i7 ivy bridge és a mostani htpc-vel amd trinity jó a video. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
szabi__memo #15574 üzenetére
az usb kábelen mikor a pc-ből a dac-ba megy digitális jel megy?
(#15575) liszi70:ha ezek a cuccok már megvannak,akkor egyértelmű a videokártya a legolcsóbb megoldás.
sztem simán vinnie kell.
ennél kisebb procik is viszik rendesen.ha csak ezeket tervezed megvenni,akkor én a trinity procira voksolnék.
-
Ed Parker
nagyúr
azért ezzel az elméleteddel ne állj elő egy komolyabb csapat előtt,mert egyedül maradhatsz és könnyen kinevethetnek.
a hm topikban sokan kezdték így,hogy minden tápkábelban 240VAC megy és az mindegy hogy 1000Ft-os vagy 100.000Ft-os,nincs változás.
szerencsére most már sokan beismerik,hogy hülyeséget beszéltek.
ugyanez a hangfal kábel is,meg a többi.
nem kell hinni benne,ki kell próbálni,jó pár drótot meghallgattam,kipróbáltam,mire összeállt a megfelelő hang.
és nem bemagyarázom magamnak hogy márpedig ez jobb,hanem hallom hogy jobb vagy rosszabb.azt meg végképp nem értem,hogy akiknek nincs az adott kábele,honnan a fészkes fenéből tud vagy mond véleményt arról amit valójában nem is ismer?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
dabadab #15538 üzenetére
De hát itt pont az volt, abx teszt.
Tény hogy kevesebben látták másnak a képet, a hangot viszont annál inkább.Ezt egyébként vetítővel es egy komolyabb bd lejátszóval, es valamennyire műszaki emberekkel lenne érdemes megcsinálni.
Abban biztos vagyok hogy en nem adnék 50ezret egy hdmi kábelért, de a 2000Ft-ost sem venném meg.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
dabadab #15534 üzenetére
Itt egy érdekes cikk, annak idején sokáig volt az aláírásomban.
Ha tényleg minden hdmi kábel egyforma, vagyis csak egyes es nulla, tehát vagy jo vagy nem,miért születtek eltérő vélemények vakteszten?Ugyanazt kellene látniuk,hallaniuk, pedig elég különbözőek a vélemények.
A másik hogy nem 42"-os plazmán, hanem komoly vetitőn jönnek ki a különbségek.
-
-
Ed Parker
nagyúr
Akkor ezt sasold, nemigen látok AMD-t körülötte
Illetve egyet, de ez csak véletlen
-
Ed Parker
nagyúr
Még nem vettem kijelzőt, csak tervezem.
Van hozzá távirányító is.Igazából az a kérdés, hogy a win alapból tud információt kiírni rá, pl szám címek, előadó vagy kell egy program külön?
-
Ed Parker
nagyúr
Van valakinek tapasztalata vfd kijelzővel?
Milyen programokkal működik eggyütt?
Xbmc-hez használnám. -
-
-
Ed Parker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Macska topik
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged