- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
Már többször előfordult, hogy ha egy filmet nem fejezünk be és másnap folytatni szeretnénk onnan ahol abba hagytuk, nincs hang. Formátum független. Win8.1 + Kodi 15.0-Alpha1
-
tom_tol
addikt
válasz
Oszilaci #33774 üzenetére
"keress egy"
hát ezt szerettem volna megúszni
Valójában az érdekelt volna, hogy mi az a minimum hw. ami megfelel a feladatra.
Sokszor elhangzott már itt pl. a J1900, de ha véletlenül kevés lenne dobhatom ki a lappal együtt.Borisz76
elsőre "Vadállat Borisz" ugrott besorry
Mindazt amit leírtál egy gépben szeretném és nem kell kompakt, fix hw. -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Ha nem akarok egybe lapot, mit ajánlanátok? CPU és lap érdekel. Kodi, TMT/PDVD, NAS, torrent, Winows.
Erre a gépre csak egy 42G20 lenne kötve meg valami 2.0 PC hangfal, de hálózaton ki kell szolgálnia a többi kütyüt. Minimum 4 merevlemez lenne benne.
Köszönöm -
tom_tol
addikt
válasz
stickermajom #33597 üzenetére
Nincs vita, beszélgetünk. Sajnos nem kapsz normális integrált procis lapot (A4-5000 vagy Jxxx, Atomot hagyjuk) ezért csak kompakt eszközök jöhetnek szóba ha valami extra igényed van vagy építesz gépet de az más téma. Csak össze kell hasonlítani a lehetőségeket.
-
tom_tol
addikt
válasz
stickermajom #33594 üzenetére
ez csak egy a sok közül. A HD 8330 ennyit tud. Játékra akármit vehet, A4-5000-t semmiképpen.
-
-
tom_tol
addikt
Hölgyek/Urak!
Kodi Filmek/Lemezgyűjtemény. Jelenleg csak a gyűrű van benne, eddig az összes benne volt (már amiknek köze van egymáshoz). Ez a Helix sajátossága vagy én keféltem el valamit ? -
-
tom_tol
addikt
válasz
rappit4 #33113 üzenetére
Ez a hiba csak plazma TV-vel jött elő. Köss rá egy LCD-t és a plazmát egyszerre, úgy telepítsd a drivert. Ha csak a plazma volt rákötve, akkor a win betöltéséig csíkok voltak, de utána működött. Ha a biosban akartam matatni vissza kellet akasztani az LCD-t.
Nekem nem jön be az amd filmezésre. -
tom_tol
addikt
Megajándékozna valaki egy jól működő kodi keyboard.xml fájlal ilyen távhoz. Csak tüketlenkedek
-
tom_tol
addikt
Használ valaki Rii i8-at és ha igen milyen tapasztalatokkal?
erre gondolok
vagy hogyan lehetne beépíteni egy boxee vevőjét pc-be? (itt sok okos ember megfordul)
-
tom_tol
addikt
Ha már szóba került, ios-ra melyik a jó ?
-
tom_tol
addikt
Mesterek!
A Plex hogy boldogul hálózaton a bd iso fájlokkal ? -
tom_tol
addikt
válasz
RetepNyaraB #32223 üzenetére
Nekem nagyon kevés "rossz minösegü avi videom" van, de azokon az Úristen sem segít, nem hogy a madVR.
-
tom_tol
addikt
válasz
MasterMark #32043 üzenetére
Kösz.
Ok. MPC-HC-ben van ilyen lehetőség. Mi a teendő TMT vagy PDVD esetén. TMT-ben nincs lehetőség megjelenítőt választani, mindig a főképernyőn megy. PDVD-t nem tudom. -
tom_tol
addikt
válasz
MasterMark #32039 üzenetére
Az lehet
Szóval: van egy monitor Nv karin, főképernyő és egy TV HD4600 igp-n, kiterjesztett asztal.
Mivel a TMT vagy az MPC-HC Kodi-ból indítva a főképernyőn szeret lenni, azt szeretném ha a kiterjesztett asztalon menne.
Remélem így érthető -
tom_tol
addikt
válasz
MasterMark #32037 üzenetére
Valószínűleg nem értetted amit írtam, de azért köszönöm.
-
tom_tol
addikt
Üdv Urak!
Két megjelenítővel, (monitor/TV) kiterjesztett asztalt használok. Milyen lehetőség van arra, hogy a külső lejátszók is a kiterjesztett asztalon fussanak. Jelenleg ha nem felejtem el, akkor át teszem az asztal a TV-re, de néha elfelejtem és nagyon kényelmetlen film indítása után szórakozni. W8.1
Kösz -
tom_tol
addikt
válasz
bajnokpityu #31114 üzenetére
Másik driver működik. Realtek nem kell hozzá.
-
tom_tol
addikt
válasz
bajnokpityu #31112 üzenetére
Azt nem, Van köze az intel audiohoz?
-
tom_tol
addikt
válasz
bajnokpityu #31109 üzenetére
Ok, de feltettem a drivert és nincs Intel audio. Lehet rossz illesztőprogramot használtam.
-
tom_tol
addikt
Mesterek!
A Haswell igpu nem ad hangot hdmi-n? -
tom_tol
addikt
Már megbántam ezt a hozzászólásomat, de nagyon.
-
tom_tol
addikt
válasz
Gabesz26 #28286 üzenetére
Talán így ?
<players>
<player name="foobar2000" type="ExternalPlayer" audio="true">
<filename>C:\Program Files (x86)\foobar2000\foobar2000.exe</filename>
<args>"{1}" /fullscreen /close</args>
<hidexbmc>false</hidexbmc>
<hideconsole>false</hideconsole>
<warpcursor>none</warpcursor>
</player>
</players><rules action="prepend">
<rule audio="true" player="foobar2000">
<rule filetypes="flac|mp3" player="foobar2000"/>
</rules> -
tom_tol
addikt
Szerintem próbáld ki. Nekem TMT van, távval tudok hang és felirat sávot váltani, illetve fejezetenként ugrálni. Nincs benne xsec ugrálási lehetőség (sajnos) és nem működik az előre-hátra tekerés sem mert arra az "F" és még valamelyik billentyű van beállítva ami nekem nincs a kínai kütyümön.
Igaza lehet regger-nek, nem lesz benne az xbmc-ben soha sem. -
tom_tol
addikt
Elképzelhető hogy nem mindegy milyen Tv.
G20-on cca. 1/3 eltolással jelenik meg a bios (aminek a jobb szélen kellene lenni az a bal oldalon van), VT50-en pedig vagy semmi vagy hangyák háborúja amíg be nem tölt a driver. De ez csak amd karival van így, nv -vel semmi probléma. -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Ha van valakinek Win7/Frodo 12.2 vagy 13.0alphax alatt működő TMT5/6 playerfactory-ja az legyen olyan szíves ossza meg velem. Már vagy 30 variációt próbáltam de nem működik.
Köszönöm -
tom_tol
addikt
válasz
#75912448 #24279 üzenetére
Iso-nak 3D BD esetén van értelme mert nem foglal/nak helyet az ssif fájl/fájlok.
Csak legyen meg a teljes eredeti BD struktúra majd én kiválasztom mire van szükségem.drdr Kösz. Megnézem majd a 13/10-el. 12.2 és 13/9-el próbáltam de csak gondok voltak vele.
BullZeye Mivel cekkk sok k-val állítja hogy nem vált frekit ezért meg sem próbáltam integrálni xbmc-be, ezeket mappából indítom el.
Töketlenkedek BD lemezek összefűzésével. (Gyűrűk) Bármit teszek a második lemeznél csúszik a hang.
Megcsináltam tsmuxerrel egyben és külön-külön is és azután fűztem össze, DVDfab szintén külön, utána ts-sel fűztem össze de mindig csúszik a hang a második résznél. Vajon mi lehet az oka ? Természetesen lemezenként külön nem csúszik a hang. Ha elunom beállítom majd a hangot de nem értem miért nem jó az említett módszerekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged