- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #24950 üzenetére
Csak egy kis Wadia 151 lesz, ha újra kinyit a bolt januárban.
Persze jóval magyar bolti ár alatt. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #24942 üzenetére
Áh, nem merültem még bele, nincs még itt az erősítőm, így egyenlőre nem foglalkoztam vele mélyebben
(#24948) MasterMark
De ha jól tudom az sem a BD 3D lesz, egyébként idén már nem is nagyon demóztak a 3D-vel, egyre felejtősebb, nem jött be a gyártók számítása. -
cekkk
veterán
Én nekem pl eszembe nem jutna, hogy azzal használjam. De ezek szerint működik.
Nekem A4 proci van de inkább lecserélem mielőtt felteszem a servert. -
cekkk
veterán
Aki kicsi zajmentes passzív gépet akar építeni annak ezt ajánlom figyelmébe.
[link]
Nagyon jó paraméterei vannak, ennyiért + $25 a szállítás szerintem jó vétel lehet ha csak filmezésre kell a gép. Fel rá egy linux és meg van oldva minden
Van még pár érdes és jónak tűnő dolog az oldalon. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #24880 üzenetére
Ezzel működni fog. De most nem tudom, hogy az első hszben lévő jó lesz-e, én is töltöttem fel ide olyat ami tuti, hogy működik.
Közben látom megtaláltad(#24886) Pgabor79
Intelnél figyelj oda, hogy melyik alaplapot veszed, mert van amelyiknél nem lesz 24P ha jól emlékszem a 77esektől van már. -
cekkk
veterán
válasz
radi8tor #24876 üzenetére
Én nem akarok bele menni, de azt nem jelenteném ki, hogy mondjuk két eszköz digitális kimenete teljesen ugyan azt produkálja.
Ki kell próbálni, ha megfelel a kollégának akkor jó, ha nem akkor nem jó neki. Mondjuk szerintem jobb minőséget nyújt a htpc mint egy ilyen egybe mp-t. -
cekkk
veterán
válasz
okiman #24838 üzenetére
Értem, és vált frakit így a külső lejátszó? Az is lehet gond, valamint én pl azt vettem észre hogy HD filmeknél teljesen jó a XBMC is, viszont a TMTnél lehet javítani a SD anyagokon , de nekem az olyan túl művi képet csinál.
De lehet ez másnak tetszik, mert ha nem így lenne akkor kivették volna már belőle(#24842) Celtis
Ahogy látom máshol a hszeit ezt a gépet még valami almás streamre is használja szóval nem csak htpc(meg kitudja még mi van ott), van egy olyan érzésem, hogy tele van telepítve minden hülyeséggel és azért nem úgy mennek a dolgok. De mindjárt ezért is megkapom a magamét, hogy mekkora F vagyok, hogy ilyet merek mondani -
cekkk
veterán
válasz
okiman #24834 üzenetére
Miért másolod őket ki? a TMT tud menüt lejátszani ezek a lemezek pedig azzal rendelkeznek. Vagy mountolod a iso-t és akkor úgy indítod el, vagy kicsomagolod a iso-t és akkor úgy indítod el a lemezt.
Ha csak erre akarod használni akkor így jó az xbmc sőt az még isoból is lejátssza menü nélkül. -
cekkk
veterán
válasz
okiman #24828 üzenetére
Mi gátol meg benne, hogy levetkőzd a félelemeidet és az előítéletedet és kipróbáld a GPU gyorsítást?
Évek óta azt javasolják a CPU helyett. Lehet nem az a baj, de elsősorban ha van alkalmas gpu akkor azt kell használni, nekem egy A4-es APU van a gépemben, ami nem erő bajnok, de mégis tökéletesen működött a TMT a GPU-s gyorsítással.
Persze ha nem valami otthoni elrontott m2ts fájlokról van szó. -
cekkk
veterán
válasz
bigdady #24801 üzenetére
Szerintem dobd ki az a htpc-t és vegyél egy mp-t
Viccet félretéve, esetleg az erősítőben nem állítottál el valamit, vagy előző wines telepítésnél nem állítottál el semmit amit utána mással kompenzáltál? Én a helyedben még a erősítőt is resetelném, biztos ami biztos alapon.
-
cekkk
veterán
Azon gondolkozom, hogy vajon az automatikus felirat letöltést, kilehet tenni valamelyik gombra, hogy ne keljen belépni, hanem egyből gombnyomásra bejöjjön?
Valaki próbálta már? -
cekkk
veterán
De a külső kocka itt is csak 90W, venni kell egy Xbox tápot 300 ezerért az 12V-os és van 130től 205Wig ha jól emlékszem, bár ahhoz forrasztani kell.
Nem tudok olyan házat, mert mióta meg van a mienk, azóta én nem is nézelődtem, csak közben elcseréltem egy ismerőssel egy ugyan olyanra, csak magasabb változatra.
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #24679 üzenetére
Igazad van, de nálam pl több mappa tartalmazza a filmeket és nem egy, és nem külön jelennek meg a FILM tartalmú mappák a fő lapon, hanem egy FILMEK menüpont lesz, ami mondjuk az aneon noxnál pl alapból ott is van és nem utólag jelenik meg, mint ott van pl a sorozatok is, pedig én azt nem is használom.
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
bigdady #24671 üzenetére
Vagy mondjuk rákeresel a googleben , hogy xbmc médiatár és elolvasod az első bejegyzést.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #24654 üzenetére
[link]
Itt ahogy nézem jól le van írva, majd holnap átolvasom. -
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #24651 üzenetére
Majd még utána olvasok rendesen, hogy mik is kellenek még hozzá.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #24649 üzenetére
Igen, csak félre olvastam.
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #24647 üzenetére
Hoppá akkor van nekem egy osx kompatibilis gépem otthon
Nl36 van és arra 10.06 felmegy. -
cekkk
veterán
válasz
Digger #24615 üzenetére
Szia!
Hm ez egy jó kérdés. Én mintha úgy emlékeznék, hogy ilyen dologra inkább az intel a jobb mint az amd erősebb a processzor ami ehhez kell. Vagy esetleg már ezek is gpu-t használnak?
Mindenképpen olyat amit tud 3D-t ha kell a 3D BD, bár 32 colon érdekes lehet, de ha kell akkor kell
Viszont mivel neked az a fontosabb, hogy legyen erőforrásod a retusáláshoz. Ezt viszont, hogy melyik proci jobb hozzá, szerintem az adott termék topikjában tudják megmondani, vagy a melyik procit vegyem meg.
A filmezéshez elég lenne a legkisebb kaveri is, persze ha nem kell a 3D BD.
Ha viszont meg van melyik proci lesz a jó ahhoz kell még egy alaplap, mert amdnél mind tudja a 24p az intelnél talán a 77estől. -
cekkk
veterán
válasz
Rocko007 #24611 üzenetére
Ez sok mindentől függ, mennyit akarsz játszani, amd-t vagy nvida-t kedveled jobban.
Ugye ha ezek megvannak akkor már tudsz belőni egy árat, hogy mennyiért akarsz venni.
Mert mutathatunk itt neked 100 ezerért is. De ha csak filmezés lenne a szempont akkor a legolcsóbb megoldás is megfelel neked.
A gyártok oldalán ne a 1.4-t keresd, hanem a 3D Blu-ray/MVC/ frame packet (ezt jól írom), ha ezeket tudja akkor lesz jó neked. a 3D filmek miatt keresel ilyen kártyát?
Boldog és békés ünnepeket minden topik lakónak!
-
cekkk
veterán
válasz
#75912448 #24580 üzenetére
Szálló ige lett, ha nem jelenik meg valami.
Ezt most hol gyártják egyébként? Mert ha Kínában akkor miért lesz sokkal drágább itt Európában mint Japánban ? Meg miért csak ott árulják. Nem értem én ezt.
Jó persze, hajóztatni kell, de mondjuk egy konténernyi ilyennél már nem sokat nyom a darabáron a szállítási költség. -
cekkk
veterán
válasz
v-paci #24562 üzenetére
Ami még eszembe jutott esetleg a raspberry pi, de, hogy seedelésre és filmezésre egyszerre mennyire lesz jó azt nem tudom, de keveset fogyaszt, ha a tv-t tudja a hdmi cec-t akkor azzal irányíthatod ezt. A topikjában biztos tudnak válaszolni a kérdéseidre.
-
cekkk
veterán
válasz
slashing #24558 üzenetére
Viszlát jövőre
(#24559) v-paci
Amd vonalon Minimum egy A6 de az amd A8tól adja meg a támogatást. Intel vonalon nem tudom
Viszont ha a 3D nagyon fontos lehet jobban járnál egy mp lejátszóval az minden mókolás nélkül tudni fogja.
Openelec csak a mkv felezett 3D-t tudja, a 3D BD-t nem. -
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Nem mondod
Én nem játszok le semmilyen 3D-t most sem és a jövőben sem tervezem
A lassúságot azt hittem az egész rendszerre értetted. Egyébként a tmt is olyan gyors volt nálam, csak úgy suhant és töltötte be a filmeket, a menük kezelése és betöltése az mp-k után élvezet volt. Csak hát külső lejátszóként nem váltotta nálam a frekit. -
cekkk
veterán
Pontosan.
De például ez is feléleszti. és ez nem imon. -
cekkk
veterán
válasz
Joseppe210 #24487 üzenetére
Csak az amit te feltettél egy médialejátszó os, és nem fájlmegosztó, lehet arra is használni de nem arra való.
-
cekkk
veterán
válasz
Joseppe210 #24483 üzenetére
http://www.openmediavault.org/
Ez való arra amire neked kell.
Van neki külön topikja itt a ph-n is.
Arra figyelj, hogy az oprendszer külön lemezen kell lennie. Mondjuk egy penen vagy memória kártyán esetleg egy kis cf kártyán. -
cekkk
veterán
válasz
radi8tor #24467 üzenetére
Milyen lapod van?
Itt is azt írják, hogy tudja a 3D valamint ezen a külföldi oldalon is. Bár mondjuk ezek éppen laptopokról írják.
-
cekkk
veterán
válasz
radi8tor #24458 üzenetére
Valamiért bennem az van, hogy volt egy brazors kis komplett gép amire írták, hogy tudja, de lehet már csalnak az emlékeim. De nem is találom, lehet nem is az volt.Nem a csatlakozó a lényeg,(mert ugye az nem is változott) hanem, hogy a proci támogassa azt, az E-450 ezen cikk szerint támogatja.
-
-
cekkk
veterán
válasz
MasterMark #24375 üzenetére
Valami olyasmi, de én azt nem értem, hogy a gép, és a többi eszköz ettől, hogyan kapja meg a jelet, mert itt van két kimenet rajta és annyi. A leírásokból én nem értem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest