- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #39187 üzenetére
Netezés, játék? Ezek ugyan nem HTPC funkciók, de sokan igénylik. Optikai meghajtó lenne benne?
NAS-ként is funkcionálna? Gondoltál arra, hogy külön NAS-t veszel inkább? Mennyi HDD menne bele?
Mi a TV-d típusa? -
Celtis
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #39182 üzenetére
Szerintem ne a házzal kezd. Ne a gombhoz keresd a kabátot, hanem fordítva. Könnyen lehet, hogy távirányító sem kell.
Például mire akarod használni a HTPC-t...
-
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39182 üzenetére
Hogy melyik házba épített egységgel mit lehet kezelni, azt elsősorban a ház tulajdonságainál kéne kitúrni. De ha nem zavarna egy külső egység, akkor egy USB-s távirányítóval jóval költséghatékonyabban megoldható a távirányítás.
Hogy az egeret kiváltják-e? Attól függ mit választasz. Én egy olcsó távirányítót vettem, van rajta joystick de közel sem olyan kényelmes mint egy egér. Ha pedig arra is gondoltál, hogy a billentyűzetet is kiváltja-e akkor azt már csak igazán nyögvenyelősen. Ha nem szigorúan HTPC-t tervezel és rendszeresen szükséged lenne az egérre/bill.-re, akkor inkább vegyél valami tapipados billentyűzetet. Ha nem erre gondoltál akkor pedig nincs is különösebb probléma: amíg telepíted és beállítod a gépet addig rákötsz egy kéznél levő kombót, majd lehúzod és a használat során tudod a távirányítót használni.
A két SSD helyett javasolnám az SSD+HDD felállást, egy merevlemez ár/kapacitás arányban sokkal jobb mint egy SSD és a filmek alá az is elég.
Nem tudom pontosan mekkora hűtőre és milyen stílusú házra gondoltál, illetve hogy mi lenne a pontos konfig, de nézz rá pl. a Silverstone ML szériára.envagyok!
Ugyan már! Mint láthatod ebben a témakörben is van szakértőnk. -
canniball
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #39179 üzenetére
Privátban? Ezért van a topik, kérdezz bátran!
-
varmi2
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #38546 üzenetére
Nos erre akár az amd am1 athlon 5350 is bőségesen előg, vagy az asrock qc5000 valamelyik verziója.
-
Warter
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #38509 üzenetére
A J1900 és QC5000 kulcsszavakra keressél, fogsz találni pár konfigot.
-
Melorin
addikt
válasz
ctrlaltdel13 #38509 üzenetére
-
Celtis
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #38494 üzenetére
Nem. Kv-ra nem fért volna bele ennyi karakterbe egy részletes válasz. Ha egy ilyen kérdésre lenne egy egymondatos válasz az egyetlen és üdvözítő konfig leírásával, akkor szerinted miről szólna ez a topik?
Elnézést kérek, hogy önző módon azt javasoltam, hogy szentelj fél órát arra, hogy kicsit képbe kerülj ahelyett, hogy azonnal billenytűzetet ragadtam volna, és egy kisebb cikket írjak neked az össze lehetséges opcióról az elképzelhető igények függvényében.
Továbbá ha jobban megnézed pont azt javasoltam, hogy készüljön ilyen ismertető. Nem az ilyen kérdések lerázására, hanem épp a képbe kerülés segítésére. Sőt még azon is gondolkodtam, hogy neki is állok egy vázlatnak, habár most kissé elvesztettem a lelkesedésemet...
-
sas55
aktív tag
válasz
ctrlaltdel13 #38494 üzenetére
Milyen igények vannak? ?????
-
Celtis
veterán
válasz
ctrlaltdel13 #38489 üzenetére
Első körben olvass vissza 1-200 hozzászólást, hogy legyen valami képed.
Kedves topiclakók! Nem lenne célszerű egy összefoglalót vagy FAQ-ot összedobni?
-
MasterMark
titán
válasz
ctrlaltdel13 #31577 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
ctrlaltdel13 #31573 üzenetére
Át is vált az erősítő a megfelelő jelre? Hogyhogy mi lenne a jó?
-
MasterMark
titán
válasz
ctrlaltdel13 #31569 üzenetére
Rá kell kattintani a DTS vagy Dolby-ra akkor tudod a teszt gombot megnyomni. Alul jelöld be a 48 kHz-et, és a 44,1 kHz-et is.
Kiskopika: Kiterjesztett módban van a kép?
-
MasterMark
titán
válasz
ctrlaltdel13 #31567 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
ctrlaltdel13 #31565 üzenetére
Akkor milyen erősítő, milyen hangkártya?
-
MasterMark
titán
válasz
ctrlaltdel13 #31559 üzenetére
Hogy van az erősítőre kötve? MPCHC beállításokban az legyen kijelölve.
Csak olyat jelölj be amit tud is az erősítő.Szerk: windlord na ez egy jó kérdés, egyáltalán mivel próbálod?
Erősítő milyen?
-
windlord
őstag
válasz
ctrlaltdel13 #31561 üzenetére
Mert az is megy ki ilyenkor.
Persze, ha jó anyaggal próbálkozolBeállítottad amit MasterMark írt?
-
windlord
őstag
válasz
ctrlaltdel13 #31558 üzenetére
Vezérlőpult \ Hang -> az a kimenet alapértelmezett, amellyel be akarsz ugratni az erősítőbe?
-
windlord
őstag
válasz
ctrlaltdel13 #31556 üzenetére
Nekem driver hiba volt.
Dvga -ról adtak -volna- ki a hangot...Catalyst csere oldotta meg...
-
MasterMark
titán
válasz
ctrlaltdel13 #31552 üzenetére
Jobb gomb a képre, szűrők, LAV audió, passthrough vagy bitstream résznél pipa ahhoz amit ki akarsz küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen videókártyát?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- E-roller topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged