- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
LibreELEC-et használok már jó ideje egy core i3-7100-as gépen.
Hosszú idő után most frissítettem a LibreELEC-et a legújabb 12.0.2-es verzióra (eddig valami nagyon régi verzió volt fent, talán 8.x.x).
Nálam az alaplap egyik HDMI portjára az erősítő van rákötve, mert az ismeri a "komolyabb" hangkódolásokat is és a TV pedig a másik HDMI portra van kötve, amin csak a kép megy. /Ugyan ez a TV persze rá van kötve az erősítő kimeneti HDMI portjára is, de mivel az erősítő nem tudja a 4K-t ezért a kép a PC-ből közvetlenül megy a TV-re/
A régi verzióval ez működött is rendesen. De ennél az új verziónál sajnos csak az egyik kimeneten van kép, a másikon mindig "sötétség" van.
Próbáltam a EDID-el babrálni.
De nem jutottam eredményre. Hiába van a syslinux.cfg-ben beírva az, hogy a video a HDMI-A-2-n menjen ki. Ha rádugom az erősítőt a másik HDMI portra, akkor mindkét kimeneten fekete lesz a kép és nem látszik semmi.
SSH-n keresztül tudom visszaállítani, hogy ha csak a TV-van rádugva, akkor legalább kép legyen.
Tudtok segíteni, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest