- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
gyuri2008 #136 üzenetére
... azaz mmint növeli, tesztre és/vagy zenehallgatásra
van itt egy, ti. nekem a jack aljzat KELL (a jack füleseim kiválóak... javarészt nem BT headset-ezek állandóan és a *** USB-C mindenfajta -!- 'füles egy idő utána rendre elbaszódik!!!! jack átalakítók szintén - OK, majd szerzek vmi minőségit de akkor is- !!!
) és pl. a főgombon lévő ujjlenyomat beolvasás vére (anno Sony láttam ilyet és szerintem alap)!
Szintén tesz' van itt Xiaomi 13 : na az 8 + x (3) GBés nem bazi meg komolyabb, szerelékben is...
De kamerát ki fogom próbálni rendesen, nem Leica és sok szahart olvasok itt róla
de legalább az apertúra elég nagy!
Ti. tökm kivan a gigapxektől miközben a lencsék kicsik, mikor esik már le hogy kis lyukon nem megy át annyi fény, lehet szoftverezni de nézd monitoron, 100% és ám de ~szahar minden mobilos fotó (VS kamera...)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest