Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
A Z60 ultra miatt majdnem újra visszatértem a Nubiahoz, csak nem tudtam az Oppo find X 3 pro-tol megválni, pedig az se mai készülék. Ha az új szériából lesz, ami annyira tetszik, akkor talán majd most.
Én elfogadom, hogy csak egy fő verzió frissítés jön a globalba, de ha minden jól működik a kínai Rom-on, én azt is használnám.[ Szerkesztve ]
-
hardver1985
tag
Szerintem jó lesz ez.Nekem bejön.
Megbízhatóságom: 281 pozitív...
-
stingy2
senior tag
-
citkar
addikt
A global verzió frissítése szinte biztos elmarad majd a kínaiétól. Ettől függetlenül én szerettem a régebbi Nubiam, használtam global és kínai ROM-mal is, de akit zavar, hogy a főverzió frissítésből valszeg csak egyet kap a globál (valszeg a kínai többet), az más fele nézelődjön.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
A Z60-Z70el kapcsolatban irtam a Nubianak, ezt irtak, de szerintem kamu:
"Our updates are available for up to 3 years to ensure the continued protection of your device. As long as Android continues to release new updates, we will follow it up to ensure that you have the latest Android version. In addition, regular updates will be released monthly."
Ha jol tudom a valosag az, hogy a global Z50 meg mindig Android 13-on van, a kinai verzio kapott Android 14-et. A Z60 Android 14-el jott es semmi jele az Android 15-nek.Valaki Redditen a Nubia Flip-rol kerdezett 2 honapja, ami Android 13-al jott, se 14, se 15 nem tervezett:
-
veterán
Ez csak egy sima szürke hátlap, aminek semmi jelentése nincs. Erre még akármilyen design felrajzolható. Ötletesek lesznek ők, nem lesz ezzel gond.
Frissítések? ... -
Busterftw
nagyúr
Annyira nem gond, mert lehet ezzel a "visszafogottabb" kinezettel tobb usert lehet lefedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest