- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hontik
csendes tag
Hello,
én most ismerkedem az Embyvel, korábban Kodi felhasználó voltam. Tetszik az Embybe, hogy bármilyen platformon tudom használni akár egy böngészőből.
Viszont, nagyon hiányzik a Kodiba már megszokott kiegészítők. FilmPapa, Online stream, onlinefilmek, sorozato.online.
Ha jól értem akkor tomko9710, te is valami hasonlót szeretnél!?
Nem tudom, van-e arra lehetőség, hogy akik a Kodihoz csinálták a kiegészítőket, kérni, hogy csináljanak Embyhez is. -
tomko9710
kezdő
Az én kérdésem az lenne, hogy Emby szervert futtathatok e magyar VPS-en.
Szeretnék a családommal és a barátaimmal így össze állni ha nagyon messzire megyek ez ilyen max 50 fő lenne.
Tudom, hogy a filmek terjesztése az nem legális, de én nem tárolnék filmeket a vps szerveremen hanem csak "strm" fájlokat amiben online filmes oldalak linkjei vannak.
Azt már kipróbáltam hogy az Emby az beismeri az strm fájlokat ez már biztos
Még arra lennék kiváncsi, hogy ez járható út lenne e így, hogy nekem egy film sincs a tulajdonomban vagy ez ugyan úgy nem legális mint amikor én töltöm fel a filmeket.Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
tomko9710
kezdő
Sziasztok!
Szerintem ha tudni szeretnék valamit az Emby/Plex alkalmazásról akkor ti vagytok a legjobb közösség. Ezért is nyitom ezt az új témát mert még nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
- Autós topik
- Crimson Desert
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- Panasonic ToughBook FZ-55-2 11.gen. I5 laptop (Intel I5-1145G7 8X4400 Mhz, 16GB DDR4, 512GB NVME)
- S21 Dobozában 128/8
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest