Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
hontik
csendes tag
Hello,
én most ismerkedem az Embyvel, korábban Kodi felhasználó voltam. Tetszik az Embybe, hogy bármilyen platformon tudom használni akár egy böngészőből.
Viszont, nagyon hiányzik a Kodiba már megszokott kiegészítők. FilmPapa, Online stream, onlinefilmek, sorozato.online.
Ha jól értem akkor tomko9710, te is valami hasonlót szeretnél!?
Nem tudom, van-e arra lehetőség, hogy akik a Kodihoz csinálták a kiegészítőket, kérni, hogy csináljanak Embyhez is. -
tomko9710
csendes tag
Az én kérdésem az lenne, hogy Emby szervert futtathatok e magyar VPS-en.
Szeretnék a családommal és a barátaimmal így össze állni ha nagyon messzire megyek ez ilyen max 50 fő lenne.
Tudom, hogy a filmek terjesztése az nem legális, de én nem tárolnék filmeket a vps szerveremen hanem csak "strm" fájlokat amiben online filmes oldalak linkjei vannak.
Azt már kipróbáltam hogy az Emby az beismeri az strm fájlokat ez már biztos
Még arra lennék kiváncsi, hogy ez járható út lenne e így, hogy nekem egy film sincs a tulajdonomban vagy ez ugyan úgy nem legális mint amikor én töltöm fel a filmeket.Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
tomko9710
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem ha tudni szeretnék valamit az Emby/Plex alkalmazásról akkor ti vagytok a legjobb közösség. Ezért is nyitom ezt az új témát mert még nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest