Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Úgy,hogy ha az előző címzett nem csukta be az ajtót, és akörül van nyitva, amit a rendszer kinyit..
Nem először volt olyan, hogy az előttem lévő címzett, rossz fiókot nézett, mire szóltam neki, hogy a másik ajtó nyilt neki (kiírja, hogy melyik oszlop, hanyadik ajtaja nyilik ki)...
Úgyhogy szerintem simán van, hogy mivel nem csukják be az ajtót, így rossz fiókot néznek..
-
Van amikor nem zárja be valaki rendesen amikor kivette a saját cuccát. Én is legutóbb beütöttem a kódot, hallottam egy kattanást, de amikor odanéztem nem láttam egyet sem kinyílni, a rugó nem lökte ki az ajtót, úgy kellett végigpróbálgatnom a rekeszeket, hogy melyik van nyitva. Így ha pont olyat sikerül volna kinyitnom ami egy másik emberke nem bezárt rekesze volt, akkor ugyanígy járhattam volna. Szóval nem feltétlenül user error.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest