- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Bash
őstag
Operát használok. Én eddig mindig képként szúrtam be a smiley-kat, az IMG tagokat beírni nem tart sokáig nekem, ha meg behúzom a smiley-t, akkor beírja a címét, de így mindig le kellett nyúlnom az egérhez. :B
Ezek után már csak meg kell tanulnom a kódokat, és ígérem több smiley-t fogok használni. -
Bash
őstag
Hidd el, én is mondtam már neki egy párszor. Meg hogy partícionáljon, de sajnos azt sem tudja, hogy hogyan kell. Nem baj. Ebből hátha tanul majd.
Köszönöm mindenkinek. Ezek szerint felhasználó törlés, újra létrehozás, ha ez sem megy, akkor reinstall. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen problémát nem lehet megoldani másképp. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
A rendszer WinXP Pro angol. Nincs valami használható ötlete valakinek?
-
Bash
őstag
Sziasztok!
Egyik haverom eltűntette a Taskbar-ját és a Start Menu-jét. Az asztalon az ikonok látszanak, explorer.exe fut, Control Panel-ben ha rákattint a Taskbar and Start Menu ikonra, akkor nem csinál semmit. Két felhasználó van a gépen, a másik felhasználónál minden jó. Mondjatok valami okosat!
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest