- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
koczka.pm
újonc
válasz
skoda12 #5386 üzenetére
Kösz a linket, nem rossz.. ((:
Amit én szoktam nézegetni.. csinálgatni: http://www.spoj.com/problems/classical/Mellesleg az ott tanulók szolgáltatnának kis infóval, tapasztalattal? Nagyon sok helyen csak a negatívumokat lehet olvasni, hogy matek így.. matek úgy.. olvastam valamelyik fórumon egy kommentet, miszerint az illető azért ment ELTE-re, hogy megtanuljon programozni és kiakadt, hogy őt ott nem tanították meg kódolni..
Az én meglátásom az, hogy egy programozónak egyik nyelvről a másikra át kell tudni térnie relatíve rövid (2-3 hét) alatt másik nyelvre.. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy az ember a mögöttes elmélettel tisztában legyen legyen szó algoritmushatékonyságról, vagy akár az OOP paradigmákról..
Remélem a hozzáállásomnak megfelelően választottam a két intézmény között ((:De érdekelne, robotikával és MI-vel mennyire lehet foglalkozni az ELTE-n? ((:
Illetve milyen TDK lehetőségek vannak?üdv: pmtys
-
koczka.pm
újonc
Sziasztok!
Idén felvételizek egyetemre. Azért írok mert van egy kép a fejemben, de szeretnék megerősítést/cáfolatot kapni.. Első helyre az ELTE IK-ptit-t írtam be, másodikra a BME VIK-mi-t.
Ami bennem kialakult -mivel inkább az elméletet szeretem-, hogy ha érdekel az algoritmus hatékonyság az optimalizálás az elméletek bizonyítása stb.. akkor jól tettem, hogy az ELTE-t írtam elsőnek.. Viszont mindemellett érdekel a robotika és az öntanuló rendszerek is.. Ha egy nagyobb projektről lenne szó, sokkal szívesebben csinálnám az ötletelős, tervezős, kitalálós részt, mint magát a sima kódolást.. Ráadásul azt hallottam, ha az ember a BME-n jól válogatja össze a tantárgyakat tulképp mindent megtanulhat amit az ELTE három szakirányon tanít..
Igazából érdekelnének a hosszú távú tapasztalatok, mivel nem szeretnék BSc után kódernek állni.. Az A szakirányra készülök és mindenképp szeretnék MSc-zni..
Köszi aki elolvasta és előre is köszi a válaszokat!^^üdv: pmtys
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen videókártyát?
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest