- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
RDYT3X
újonc
válasz
skoda12 #4951 üzenetére
Szia!
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy milyen könyvekből kell tanulni első félévben? Ha jól láttam, akkor esti ezek a tárgyak vannak: bevezetés a matematikába (diszkrét mat.), lineáris algebra, programozási alapismeretek). Valami ajánlás, amit nem árt, ha beszerzek? Köszi. -
RDYT3X
újonc
Köszi az értékes infót, akkor már nem félek annyira.
Arról esetleg nincs valakinek tudomása, hogy nekem most hogy megy a felvételi eljárás? Gondolok itt arra, hogy nekem még a régi rendszeres érettségim van, és az 5. választott tárgyam közgazdaságtan volt. Van már úgymond 2 diplomám (Bsc, Msc), de ebben az esetben nekem ugyanúgy le kell érettségiznem pl. infóból (a matek ugye adott) a felvételihez, hogy bekerüljek? Köszi. -
RDYT3X
újonc
Sziasztok!
Én még (egyelőre) külsős vagyok, bár már remélem, nem sokáig. Most szeretnék felvételizni az ELTÉ-re programtervező informatika szakra, estire, költségesre, mert mellette dolgozom. Azt tudni kell, hogy már van egy okleveles közgazdász Msc-m. Tudtok valami biztatót mondani a sulival kapcsolatban? Lehet ezt a sok matek-rizsát munka mellett tanulni, vagy van rá esély, hogy ugyanúgy szivatnak, mint nappalin?
Köszi az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged