- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
Hello mindenkinek! Egy elég gyors segítségre lenne szükségem, mégpedig abban, hogy ha én be kellene fizessek 3000 Ft-ot az egy darab elrontott indexemért, akkor ezt hol tudom megtenni? etr szerint kell kérnem egy sárga csekket vhol. de nem írták meg hogy hol kaphatnám meg ezt a papírt
és január 15 a befizetési határidő, meg utána 8 nap a várakozás, de amíg nincs befizetve, nem tudok regisztrálni a következő félévre, ami gondolom elég nagy baj
-
dehecked
tag
válasz
proof88 #5049 üzenetére
hehe, ezt egyszer már néztem akkor a vezetéknevemre kiírta hogy túl sok találat van, ha meg beírtam legalább a keresztnevem kezdőbetűjét akkor meg nem talált meg (viszont ha jól emlékszem akkor még 2010 volt kiírva az első sorban). most meg talál 5 embert akinek szűcs a vezetékneve és nem vagyok köztük
az közrejátszhat hogy ők felsőbbévesek az itt talált infok szerint? ugyanis vagy új jelszót kaptak mert nem használták az elmúlt félévben az etr-t vagy megmaradt nekik a régi de ők már mind bent voltak a rendszerben. lehetséges hogy az én adataim csak ezután töltik majd fel?
szerk: az eha-s dolgot megpróbáltam nem működött
-
dehecked
tag
válasz
proof88 #5047 üzenetére
egyrészt nagyon szépen köszönök minden info-t amit megosztasz velem sokat segít ^^ másrészt most kaptam egy etr-es emailt amiben egy visszaigazoló link volt, de EHA kódon kívül ebben semmi xtra nincs szóval jelszót nem kaptam :S azt nekem kell kiválasztanom vagy ezt is ők adják? illetve ha nekem kell regisztrálni ezzel a névvel akkor azt hol tehetem meg? mert etr oldalon csak login ablak van, regisztrációst nem találtam
-
dehecked
tag
Hello srácok!
sikeresen felvételiztem az ELTE proginfo szakára és érdekelne pár dolog.
először is hogy működik ez a halasztás dolog? amit eddig olvastam róla az az hogy egyszerre csak 2 félévet lehet halasztani utána be kell járni 2re hogy ne töröljék a hallgatói jogviszonyt. meg h az első 3 félévben kell legyen 36 kreditem. na most ha én szeretnék előtte elvégezni egy egyéves OKJ-s képzést akkor mi a teendő? elmegyek beiratkozni, utána halasztást kérek, megcsinálom az egyéves kurzust és megyek eltére egy év múlva? az első 3 félév mire vonatkozik? onnantól számítják h beiratkoztam, vagy onnantól h ténylegesen oda járok? tehát ha okj-re megyek akkor az a 2 félév is beleszámít? aztán mi ez az ETR? kicsit elvesztem a sok info között vki HELP pls :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged