Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #226 üzenetére
hehe, matalp az lol volt pedig, főleg 2. zh, sztem elsők közt távoztam..
bevprog gyakuv az kb olyan, h +/- -ra az összes definíció(kit. tételek, minden...), kérdésekre meg lehetnek ezek közül is feladatok, szal olyanok, amik órán nem nagyon voltakmondta is gyakon, h ott azért nem nagyon szoktak átmenni, és gúnyos kacaj..;)
fóthi meg a lehető legjobb tanár, elmondd mindet és lassú, fel lehet fogni, és ha látja, h nem megy, akkor addig mondja, míg menni fog. komolyan, fóthi for prezident.
4es lettem nála, de ha nem vagyok idióta, simán lehetett volna 5 is -
tomazin
veterán
válasz
peterszky #219 üzenetére
Hát erről van szó vazze.És hogyha leosztja az ember őket,hogy ne legyél már ökör,akkor meg jajj mit szólsz be,meg:''Ez egy szabad ország,szólásszabadság van,és mindenki azt ir ide a fórumba,amit akar''
nem nevezem meg a személyt elég baj neki az,hogyha ezt valaki olvasta... -
tomazin
veterán
válasz
peterszky #215 üzenetére
örülök neki,hogy itt mbeszélitek meg ezeket a dolgokat,és nem kurva kurzusfórumon....sok barom olyanokat beir oda,hogy leszaítanám a töküket...igy ültett,so igy üljetek ti is..aztán aki meg utána megy az meg szopik...jajj istenem annyi buta ember van ezen a szakon,hogy..áááá
amúgy meg a bevmat3 az igazán fincsi -
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #210 üzenetére
közismereti tárgyak a hálózatok világábant is felveheted, nem kell megszakadni, és ha utánaolvasol(én nem jártam be, azért), akkor elég érdekes is a téma + jó előadó
bevmatra meg -sztem- polinominális tételt + ism. kombinációkat tudd nagyon, ugyanis ezek maradtak eddig ki a kombinatorika témakör nehezebb kérdéseiből( én úgy mentem el most 17.én, h vagy ism. perm, vagy polinominális lesz, be is jött)
definíciókat meg nagyon tudd, most pl elemi számelméletből volt 4-5 kérdés azt hiszem, azokat nem is nagyon tudtam.
üdv:
bébé -
tomazin
veterán
válasz
peterszky #210 üzenetére
én közgé 1-2.-t csináltam meg Kurtán apánknál.Ezek a nagyon tetszetős nevek néha veszélyesek!Pl.
elvettem a filozófia a sci-fiben...hát biztos jó lesz ha már sci-fi...hát a tököm kivolt a sok okoskodó birkával.Nem is jártam be,és nem is csináltam meg
Elvileg a filozófia a filmekben is fasza,én ha lesz ebben a félévben majd felveszem,mert még csak az a 2db van meg. -
zoty314
aktív tag
válasz
peterszky #170 üzenetére
Egy gond van, Gergő barátunkra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kockafeje lenne. A neve tényleg Koczka, de ő nem. Ugyanúgy tud bulizni - sőt, sokszor jobban és többet -, mint akármelyik prog.mat.-os, prog.inf.-es. Tény, hogy az agya szivacsként szívja magába a sok előadás és gyakorlat anyagát, de az rejtély, hogy hogyan csinálja, mert sosem tanulta hülyére magát.
-
_lupin_
csendes tag
válasz
peterszky #158 üzenetére
Vagy egy csomó Eltés csapat az egyetemi bajnokságban. A www.akebasket.hu oldalon nézheted meg őket. A jobb oldalon levő linkek közül a címlisták2006-ot válaszd. Ott megtalálod az összes csapatvezető elérhetőségét és vele meg tudod beszélni a dolgokat.
Persze, ha vagytok elegen tudtok saját Eltés csapatot is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest