- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panzermeyer
tag
én DE-IK de most lépek le onnan, ha sikerül átrakatnom magam a nyíregyházi fősulira akkor kezdek egy PTI-t ott 2006 szeptemberében
amikor megláttam a főiskola matek tantárgyainak a sémáját, azt hittem leesek a székről, amit főiskolán 15 előadáson adnak le, az nálunk az egyetemen 3-4 ea anyaga volt... -
Panzermeyer
tag
áp
-
Panzermeyer
tag
nah, holnap első ZH ebből az analizis nevü szarból
hát... béke velem -
Panzermeyer
tag
már említettem, én Debreceni Egyetemen vagyok, tanárok szerintem jók, én úgy veszem észre hogy jó tagokat kaptunk, felsőbb évesek riogatnak 1-2 névvel de szerencsére még elkerültem őket
órák szerintem jók, bár van 1-2 ami tök értelmetlen meg van olyan is aminél 1 óra 20 perc után leteszem a tollat mert annyira fingom nincs az egészről hogy leírni is fölösleges
kedden logika zh, hát ez lesz az első, meglátjuk...
folytatás: 8 félév analízishez gratulálni fogok ha elvégzed, nálunk 2 félév van, aki ezt érti az nem ember, amúgy meg csak 1 a lényeg, folyamatosan tanulj mert ha 1-2 gyakorlat anyagát nem érted akkor a többiét sem fogod és így esélytelen az egész
jah, diszkrét matekon megmondta az előadó hogy a vektortereket úgy kell elképzelni mint egy halraj, úgyhogy nem olyan bonyolult az, igaz Tildy
[Szerkesztve] -
Panzermeyer
tag
na mi a helyzet? mostmár benne vagy legalább 4-5 hete az egyetemi életben
hogy tetszik?
még mindig nem derült ki hogy ptm-es vagy esetleg pm-es
azaz 5 évesre jársz vagy 3 évesre?
én 5 évesre, analízisből megbukok ez nem kérdés, de a diszkrét matek sem kutya
hát nem középiskola, meg kell mondani... -
Panzermeyer
tag
én DE-IK PTM-re járok, nemtom mi lesz, maradok amig tudok
nekem is van egy haverom, nemtom mi az igaz belőle, de azt mondta, azért vettek fel idén csak 180 ptm-est mert még mindig mindenki elsős és nincs terem
ha ez igaz akkor az nagyon lolő amúgy most kezdte a 3. félévét, 10 kreditje van
én is oda adtam be első helyen, meglepődtem mikor kijött hogy 109 a határ, tavaly meg 83 volt... nekem meg 102 volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest