Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2258 üzenetére
enablen van minden...
mindig utáltam a routereket, meg se tudom számolni mennyit dobtunk már ki, mindig szakadozott vele a net, de gondoltam biztonságos, mögé lehet bújni, nem közvetlen...
most meg az kellene, hogy ne kelljen a vezetéken mindig hasraesnia chellonál be van regizve a gépem ugye, lehet nem tudja másolni ez az smc dobozka a nemtom mit, mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni
smc dobozon 3 led van, ebből eleve csak kettő ég, pedig reseteltem is már elégszer, és pont ((i)) tx/rx nem ég, mellette link/act, pwr
hp topicban már próbáltam, több topicba nem megyek, ha így nem megy, akkor egy sokadik topic se segít rajtam
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2256 üzenetére
ezeket amikor meglett a laptop, akkor innen minden fel lett rakva
smc-t hogy kellene konfigurálni?
laptop megvételekor az az érdekes, hogy talált hálót, pedig akkor a franc se kérte
-
Mawyx
őstag
hálókártya: intel(r) pro/wireless 3945abg network connection
alaplapról nem találok semmit, talán ez lehet? acpix86 alapú pc -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2253 üzenetére
hp 6710b és vista van rajta
az érintőgombos kis ikont bekapcsoltam, de nem érzékel semmit ez a vacak -
Mawyx
őstag
Nekem meg be kéne szőnyegezni a szobát úgy, hogy be van rendezve. Ki kéne vinni 3 asztalt, egy dohányzóasztalt, ágyat és cd tartót, szekrényt nem lehet kivinni, mert hozzá van csavarozva egy polc. A padlóból kiahygták a szigetelést, bazihideg, így most a járólap tetjére szeretnék hungarocellt tenni és szőnyeget, otthon is sokat jelentett, nem annyira hideg a padló már, csak egyedül nem tudom kirámolni a szobát
+
Szeretném, hogy a laptop érzékelje a vezeték nélküli hálózatot, amikor megvettem a gépet, nem csináltam semmit, magától feldobott ablakot, hogy háló van a közelben, kapcsolódjon-e rá, most meg az istennek se tudom beállítani, folyamatosan azt írja hogy nem talál hálózatot. Súgót néztem, tippet adott, hogy az illesztőprogram régi, de frissítettem minde, naprakésznek írja az eszkökezelőben.
Kábellel megy a net és gondoltam annyi, hogy van egy ilyen SMC Networks g connect ethernet bridge-m, abba dugom kábelt és gondoltam az meg vezeték nélkül nyomja a netet nekem, de nem találja. Chello-s netem van. Az smc-s dobozkáról tudok adatokat írni, ha az segíthet. -
Mawyx
őstag
profi fotózni nem tudok és olyan szinten azért nem érdekel, nehéz is lenne mindig cipelni a fotómasinát, hiába olyan kis cukik a mai digigépek, de akkor is nagyobbak egy telefonnál és azzal telefonálni nem lehet
netet sose használtam telcsin, de kb 1hét múlva össze kéne játszani, hogy laptopon legyen net telefonon keresztül
mindig oda lyukadunk ki, hogy nem vagyunk egyformák
-
Mawyx
őstag
Megvan párom karácsonyi ajándéka, de amennyit vásároltam, ez jövőre is elég lesz
Az összes kp-t sikerült elköltenem, így kénytelen voltam megpróbálni a kártyás fizetést, sikerült
Anyunak, faternak télikabátokat is vettem teszkóban, 2500ft/db és sztem egész jók
Láttam sokfajta szőröskapucnis mellényt, kéne egy
.
Milyen telefon és milyen céges? Annyira megszeretted a fizikusokat, hogy állandóra felvettek?
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2237 üzenetére
A másik gépemre nemtom mit raktam, de ott a flash logó jelenik meg, nem mozog, állókép és ha rákattintok, akkor lejátsza.
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2234 üzenetére
Felraktam, köszi
-
Mawyx
őstag
A nyuszkót?
Még nincs matracodDe ha hálózsákod van, akkor megyek
Viszem a macskámat, legalább aznap majd nem kell már enni adnom neki
Nem tudom letiltani ezt a rohadt flasht firefoxban, pedig gugli is azt írja, hogy eszközök, beállítások, bővítmények, de nincs bővítmények menüm
Felzabálja a gépem, zúg tőle, mint egy harci tank
-
Mawyx
őstag
válasz
Crystalheart #2229 üzenetére
Kösz a tippet
-
Mawyx
őstag
Bekötötték a netet
Bejelöltem az esti időpontot, 5 utánt. Tegnap este hívtak, hogy fél 5 előtti időpont kell. Mondom nem viccből kértem estére, mert nappal nem jó. Mondom akkor legyen pénteken. Nem, ide szerda van írva. Ha ragaszkodunk a leírtakhoz, akkor ott az 5óra utáni beszerelés van. De blabla... szerdán fél 5 előtt tudnak jönni. OK, akkor legyen így. Erre megkérdi mikor jöjjön. Hát bammeg, mindegy mit mondok, nem?! Szegény én, lógnom kellett egész nap (nah, jó, nem volt igai lógás, 1.óra végülis távoktatás félének is lemgey (elmegy), 2.óra lógás lett volna, de mindenki úgy döntött, hogy nem jön be ma, így érdeklődés hiányában az óra elmaradt
, utána lévő órán a tanár végig telefonált
)
vártam őket, erre csörög, hogy 5re tud jönni este.
Hát ez készOK, akkor jöjjön akkor. Ide is ért este 8ra
(macska csapkodja az egeret meg a kezemet, nem győzöm javítani a hozzászólást )
-
Mawyx
őstag
Csincsilla volt az az állat, amiről pár napja/hete beszéltem, hogy a westendben nézegettem és ilyen aranyos nyúl kinézete volt.
-gondolom senkit nem érdekel, csak most így beugrott -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2210 üzenetére
2.évad is megvan már. Most a 4.évad kellene szikronosan
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #2202 üzenetére
1.zh 1es, aztán már nem is jártam be
Mindent leírtál, nekünk még + olyan is volt, hogy dupla/tripla órát tartott minden órán, örültünk, hogy a köv tanár már jött be a terembe, de semmi baj, mindig átcuccoltunk a szemközti terembe és nem lehetett elmenni. Nem komplett az ilyen. Király még amikor félmeztelenül napozik az északi előtt a padon
-
Mawyx
őstag
válasz
Crystalheart #2199 üzenetére
Rácz...
-
-
Mawyx
őstag
Jövő héten kötik a netet
és tv is lesz
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2118 üzenetére
Hmm, köszi szépen, jó oldalak!
Marad a upc, csak nem tudom, akkor csesztessem őket vagy mi lesz ígyMobilnet nem nyerő, egyrészt, mert drága sztem, másrészt meg alig van térerő, ami sms közben nem gond, ha nem megy el, akkor újraküldöm, próbálom újra és újra, telefonálásnál szólok, hogy hey, Józsi, ismételd meg, mert az előző mondatot nem hallottam, de netnél ez nem nyerő, ha mindig megszakadna a kapcsolat
adsl-t nem akarunk, telefon nincs és nem is akarunk, a házmesternek olyan van és nem tudja lemondani a telefont, mert akkor nem lesz netje se
utca túloldalán van melóhely, onnan kéne átvinni, de kábelen ugye nem lehet, csak föld alatt lehet vezetéket vinni és nem is tudnánk átbűvészkedni, így egyetlen próbalehetőség maradt, hogy vezeték nélkül küldjük át, csak a lakás nem az utcafronton van és nincsenek is egy szinten, szóval nem tudom mi lesz ebből, de tuti kicsi a hatósugara. most ott tartok, hogy 1szobányit átjön a net a vékony falon
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2109 üzenetére
Hol tudom megnézni milyen szolgáltató van erre? 11.ker.
upc-s chello-t rendeltem meg neten, de ezt nem lehet kivárni.
digikábel nagyon jó lenne, itt a ph-n olvastam róluk, weboldalt megnéztem, felhívtam őket, hogy rendelek netet, erre kérdik kaptam szórólapot? mondom nem érdekelnek a szórólapok, nem tudom, nem kaptam. hát, majd ha kapok szórólapot, akkor jönnek errefelé és csak utána lehet netet rendelni. hát wazze -
Mawyx
őstag
Nem kötik ezt a qrva netet
Telefonáltak, hogy majd 1hónap múlva kijön vki felmérni a terepet és megmondja hogy s mint, mikor, merre, meddig...
Addigra vége lesz a tanévnek, nekem most kell net, anélkül nem tudok semmit csinálni
-
Mawyx
őstag
Bejöttem, tanár sehol. Nem értem miért nem tudnak egy qrva levelet küldeni
-
Mawyx
őstag
Telcsirendelést törölték
Évente csak 1 dominós telefont lehet venni és karácsonyra nagymaminak vettem egyet. Az a xar, hogy nem is kéne a rohadt sim kártya, nem kell 21. telszám még plusszba, de olcsóbb simmel együtt a telcsi mindig, mint magában a telefon. És nem egy ezressel, hanem mindig kb vagy fele ár. Mondta csávó, hogy kell vki rokon és annak a nevében újra feladni a megrendelést, de csak az veheti át, akinek a nevére van. Mondom kössz, a rokonok 200km-re vannak, meg különben se akartam bejelenteni, hogy vásárolok, csak a morgás lenne... Ismim meg nincs
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2066 üzenetére
azért nem szokták még szeptben igazolni a hallgatói jogviszonyt, mert nemtom meddig ugye vissza lehet vonni a beíratkozást...
volt már csomó papírom, ami határidős volt, de to nem pecsételte le, megijdtem, de már megszoktam. beijeszt az olyan, hogy határidő után automatikus megtagadás, nincs fellebezési lehetőség stb, de mondom ha gáz lesz, akkor mondom,hogy a to nem ADHAT ki igazolást korábban, amikorra nemhogy meg kéne szereznem az igazolást, hanem vissza be kellett volna érkeznie a levélnek...
-
Mawyx
őstag
2óra, 2kredit Tomcsányi Roland
Trémobil webshopból rendelt már vki? Minden nap az eltén leszek és nem a portás vagyok, hol itt van órám, hol ott, rendelnék vmit, nem tudom felhívnak-e vagy nem találnak címszóval visszaviszik majd a csomit. Ugye nem tudni előre mikor jön egy futár, nem tudom pl ha labor közben jön, akkor onnan ki se mehetek...
-
Mawyx
őstag
SAP rendszerek üzemeltetése mennyire lehet gyilkos tárgy?
tematika -
Mawyx
őstag
válasz
skoda12 #2050 üzenetére
Papp-Varga egy helyes fiatal kiscsaj, megbuktam nála, pedig sose volt ilyen jó gyakvezérem progiból, mint ő, nem aludtam el az óráin, de követni is birtam (senki másnál nm birtam követni, bealudtam, elkezdtem netezni, lemaradtam már az első órán, se kép, se hang...), lehet kérdezni, szalad, segít, jófej nagyon.
Mawyx óraraendje
3óra nincs benne, egyikre nincs időpont, a másik kettőt meg nem tudtam felvenni, de kötelező, 2 előadás, kell a gyakokhoz, de nem volt kedvem TO-zni,majd hétfőn... -
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2035 üzenetére
Székely Jenő tuti lesz
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2027 üzenetére
Ez így szokott lenni, első órán felhasználjuk a görög abc összes betűjét plussz még hármat
.
-
Mawyx
őstag
Van pl egy Logitech 5.1 X-540 hangszóró szett ,6hangszórója van. Össze lehet kötni a gépemmel, ha ilyen és ilyen kimenetek vannak rajta?
sárga central bass, fekete side spk, szürke rear spk
rózsaszín mic in, zöld front speaker, kék line in
Szak topicban inkább nem kérdezek, mert csak leugatnak. Párom símán megmondaná, de haragszik az ilyenekre, nem is akarom megmondani, hogy veszek, talán észre se veszi és nem lesz balhé.
Jelenlegi állás szerint a laptop kap egy 2.1-es szettet, az asztali nagy filmnézős pc pedig egy 5.1-et. Ma akartam megvenni, erre meglepi, jött a párom, pedig hétvégén nem szokott egész napra, csak estére 1órára. Tud időzíteni, mindig ez van.
-
Mawyx
őstag
Hogy vannak ezek a jelentkezések? Most előjel van?
-
Mawyx
őstag
Én meg nem értek hozzá, csak külsőre megyek, de azért olvasgatok, de kinek ez, kinek az, a végén mindig azt vonom le, hogy azt kell venni, amit akar az ember.
Kell a tárgy a diplomához, vhogy túl kell esni rajta, nem szórakozásból választottam, kötelező
Tv nézésről van szó, bp-i nagy magas toronyház (bérház), amiben alul lakok, nincs kábeltévé (vagyis ki birná azt fizetni?), nincs antenna a háztetőn, így szobaantennával nyomom, de olyan szar a kép,hogy hangyák háborúja
Kértem árajánlatot, 20k, ha a Schönhercz tetjére irányítják (m1 és rtl klub fogható), 35k, ha Kékes tetőre, de az messze van, drága antenna kell és azzal m1,tv2 és rtl klub lenne fogható, parabolás történet 30-40ingyenesen fogható csati 50ezer ft. És mivel nem saját ház, így nem merem bevállalni egyiket sem. Ház tulajjal nem lehet dűlőre jutni, így se net, se tv, csak idegbaj
Az otthoni überkirály, mert csaádi ház, van udvar, nagy kert..rendbe kéne hozni azt is, de anyuék le vannak robbanva egészségileg is meg anyagilag is, de azért reszel az avas, hogy csak kéne, de csak itt tartok, hogy sok minden kéne, de ahhoz legeslegelsőnek vmi penge jól fizető meló kéne...
A legszívesebben Budán vennék vmi ikerházat a hegyekben, hogy felhozhassam a szüleimet, nagyszüleimet, együtt könnyebb lenne, jobban tudnánk segíteni egymást, együtt lennénk, de mégis külön...De ilyenről még álmodni se lehet, marad a nyafogás, csak a nyafi, csak a nyafi -
Mawyx
őstag
Nálunk van kiírva num1-re. Évközben tuti zargatlak majd titeket, brutkó tárgyaknak tűnnek az ideiek és vhogy át kéne menni
Van vmi 5.1 hangszettetek? Vennék vmi, de nemtom mit. Ez tetszik a hosszúkás hangszórók miatt. Manta Triton MM5500 5.1 hangszóró rendszer
Összeraktam egy filmnézős gépet, de persze nem megy a tv, a szobaantenna szar, rendeset köttetni meg drága -
Mawyx
őstag
numanalhoz kit ajánlotok? László Lajost vagy Lócsi Leventét?
Számításelmélet Grolmusz milyen? -
Mawyx
őstag
Új gépet raktam össze (Win xp), de automatikusan bejelentkezik az install felhasználóba, hogy lehet ezt kikapcsolni? Olyan idegesítő
. Én akarok kattintani, hogy melyik felhasználóval akarok bejeltkezni.
-
Mawyx
őstag
Van cicám
[link]
-
Mawyx
őstag
Elköltöztem, tök xar, magam alatt vagyok, nem találom a helyem, semmi se jó...
-
Mawyx
őstag
3-as lett, Burcsi istencsászár!
Nincs több vizsgám -
Mawyx
őstag
Oh, bakker, lezárt az etr, bennragadtam egy szerdai vizsgán
Holnap megpróbálom megkérni a tanárt, hogy töröljön már, ha nem esik nehezére.
-
Mawyx
őstag
Technika II szigo volt.
Éjjel 1ig albit festettem, hulla vagyok
-
Mawyx
őstag
Nem igaz már milyen bénán állnak rajtam ezek a ruhák
Megyek rövidnaci, pólóban
-
Mawyx
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged