- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
két részből áll.
I: 1-5. feladat, ezekből kell 17 pont, h legyen jegyed. kb mint egy beugró. az 5 feladatból max 30-35 pont szerezhető, szal 17et lehet cisnálni.
II: 6-8. feladat. 1 tesztes, 1 milyen nyelvet generál a szabályrendszer, amit megad, meg 1 bizonyítás(ált K/N Bar-hillel, v Myhill).I: 1 teszt, tesztnél lehet minuszt kapni rossz válasszal.
1 definíciós
1 rekurzív halmazfelírás
1 nagyobb def
1 kifejtős20-30 2
30-40 3
...nem vészes, meg lehet csinálni, elején a 17 pontot kell összeszedni, utolsó feladatok nekem pl jobban mentek, ott sztem nagy része jó(mind2 nyelvtant tudtam, az 8 pont pl)
-
peterszky
őstag
Ma csak Hunyadvári volt benn a Bolyaiban, senki más. Most írták a FoNy2-esek is, velük sokat beszélgetett.
Kérdések, amire emlékszem:
-0 verem (3 def)
-Rekurzív defek: láncmentesítésnél a H(A) halmazok, Kleene tételénel az L^k i,j halmaz meg mégvalami
-direktszorzat automata
-vda maradéknyelv + nyelvi egyenletrendszer
-kis bar-hillel lemma -
peterszky
őstag
Kérlek szépen, ezt úgy hívják, hogy tudás
(persze ez csak poén)
A gyakorlati jegyek megszerzésével nem szokott problémám lenni, a vizsgák húzósak inkább (sajnos néha szó szerint kell érteni).
Amúgy ebben a félévben azt vettem észre, hogy minél kevesebbet készülök egy zh-ra, az annál jobban sikerül. Vizsgákra azért ezt nem merném bevállalni -
-
-
peterszky
őstag
Milyen tárgy helyett kell ezt teljesítened?
Itt van egy kis segédanyag -> az egyik dián van példa átváltásra, de googleban is találsz szvsz. Ez a Szgép Architektúrák tárgyból van. Nekem nem volt Arch és Opre tárgyam, mert B szakirányos vagyok, ez a tárgy az A és C szakirányosoknak kötelező. Nekünk helyette van a Szgép Architektúrák + Operációs rendszerek (nekem még ez sem volt, majd köv félév).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest