- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2126 üzenetére
Gráfelmélettől van a II. féléves anyag. Járai kicsit sokat őőő-zik, amúgy az eleje az anyagnak még ok, majd jön a számelméletes rész, az nekem kicsit húzósabb volt. (úgy, hogy sokkal jobb előadónál csináltam a BevMatI-et!)
-
peterszky
őstag
Mai nap nagyon fincsi volt
8-tól numanal gyak, nagyjából leadta az előadás anyagát két példával
10-től fordítóprogramok gyak, ez szódával elment.
12-től fordítóprogramok ea, na ez halál volt. ugyanazt előadták, mint ami gyakon volt, csak sokkal unalmasabban :/
14-től anal2 gyak, értettem mindent, bár ehhez jó tudni, hogy ezeket már egyszer csináltam Csörgőnél anal1 gyakon
16-tól meg beültem az estis anal2 ea-ra, úgy tűnik majdnem együtt halad a nappalissal, szóval nem maradok ki a jóból. -
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2106 üzenetére
Az elismert diploma az adott volt. Szerintem '96-ban már lehetett sejteni, hogy itt lesz valami, a link alapján. Kinőtte magát a TTK-ból az IK-s szervezet, már csak az állam áldása kellett. Azt sajnálom, hogy az Eötvös vagy Pázmány napon nem hallgattam meg a beszélgetést a kar történetéről (5 éves évforduló, 35 éves progmat képzés), akkor biztosan többet tudnék a megalakulásról, kezdetekről (érdekel a téma).
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2104 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 5 éve van meg az IK. Azelőtt pedig a TTK-n belül volt az Általános Számítástudományi Tanszék és az Informatikai csoport. Az oktatás kezdete a 70-es évek körül volt, ha jól emlékszem. Az első konkrét infós tanszék a Numerikus és Gépi Matematika TSZ volt, ez adta a magját a híres/hírhedt Numerikus Analízis Tanszéknek.
-
peterszky
őstag
Ez a pp előadás egész jó volt, tetszik HZ stílusa
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2096 üzenetére
Most már kezdem érteni, hogy miért mondta eaf gyakvezem, hogy nem felvételizne a 2008-as BSc-re
-
peterszky
őstag
válasz
raczger #2085 üzenetére
Szalay még mindig időhiányban szenved?
Amúgy szerintem ő tartja a rekordot bizonyítás/előadás és az-egy-óra-alatt-legtöbbször-kimondom-hogy-triviális kategóriában
Nagyon bírtam, bár szinte soha nem értettem, hogy mi folyik a táblánál
szerk: de nehezen fogok hozzászokni ehhez a diszkrét matek névhez
-
peterszky
őstag
Ejj, holnap reggel 8-kor numanal előadás
-
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2048 üzenetére
Ha problémád van, akkor ott nyugodtan fel lehet vetni. Amikor nekem volt ilyen, akkor volt pl. LinAlg, BevMat korrepetálás, csoportosan szereztünk logint a Caesar gépre, stb.
Bazsi: kellemes
Gyere mászni, ha ébren vagy, megyünk 10-re birodalomba.
-
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2035 üzenetére
Talán a legjobb BevMat gyakvez
Én is nála voltam, simán kihoztam egy 4-est. Nagyon jól magyaráz, nem az van, hogy kiadja a feladatokat, aztán várja, hogy megoldja a nép, hanem csinálja a táblánál.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2035 üzenetére
2x
-
peterszky
őstag
Órarend eddig: pár ütközés, egy szabadnap, eddig úgy tűnik, hogy minden megmarad rangsor után is (kopp-kopp), anal2 kivételével minden gyakon Z-vel vagyok, lesz kiről lesni
Egész kevés, hála adatb és eaf3 buktának
Mawyx: igen, ő az.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2027 üzenetére
Jó tárgyat vettél fel
És valószínűleg nem ez lesz az utolsó tárgy, amin így meg fogsz lepődni
Gyakorlat vezető kicsoda?
Mawyx: nyugodtan
Csütörtök 8-10
-
peterszky
őstag
válasz
raczger #2005 üzenetére
PTI_BSc_2008 -> ez kell neked. Nekünk anno felvették a legtöbb tárgyat, de nem mindet!!! Figyelj erre. Gyakorlatvezetőket kérdezz nyugodtan, nehogy amiatt menjen el a kedved, hogy rossz emberhez kerültél (előre felveszik, de lehet rajta változtatni). Tesi nem kötelező, sőt, fizetni kell érte!
cucka: Analt honnan akarod beszámoltatni? Amúgy nem a neve fontos, hanem a tematika, ha az nem stimmel, akkor esélytelen lesz szerintem.
szerk: Anal 1-et nem veszik fel, mert előtte van egy Matematikai alapozás nevű tárgy. -
peterszky
őstag
Van egy C-s tárgy, Számítógépes szövegszedés. Felvettem gyorsan előzetesbe, érdekesnek tűnik a címe alapján
-
peterszky
őstag
Mondjuk engem legalább ennyire zavar, hogy sok hétfő esti meccs lesz a SportTV miatt
Másnap nem leszek fitt az biztos. Héten még bérletet is meg kéne venni, csak most a fél Ferencváros ki van telepítve valami vh-s bomba miatt.
-
peterszky
őstag
Nyugalom
Én is hányni tudnék ettól a meztől, de sajnos most a Nikeval olyan a szerződés, hogy ők diktálnak... Az elnöktől a szurkolók kaptak egy olyan igéretet, hogyha nem tetszik, akkor nem fognak benne játszani (esetleg 2-3 idegenbeli meccsen, ha van zöld-fehér ellenfél).
-
peterszky
őstag
Ha lesz mászás, akkor szóljatok, mert mégis itthon leszek.
-
peterszky
őstag
Meg vagyok én, aki már most min. +1 évet csúszik
(love anal...)
raczger: nem nagyon szórnak, de nem lesz könnyebb, talán még nehezebb is picit, de addigra már megtanulod, hogyan kell tanulni
mod: Gólyatáborba tessék menni! Ha jól tudom, idén már nem Törökmezőn lesz, így lehet, hogy kimarad az egészséges gyalogtúra.
-
peterszky
őstag
Csütörtök lenne csak jó nekem, mert pénteken megyünk Venyimre.
mod: valami weblapja van ennek a helynek?
mod2: ez az talán
-
peterszky
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest