- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #2722 üzenetére
No, most végre hozzákezdek a 4. feladat megírásához.
4 órán keresztül nem csináltam semmit, csak olvasgattam mindenféle hülyeséget. Amúgy nincs bennem kávé vagy ilyesmi, mert 1-2 hete sikerült felborítanom az eddigi rendes ütemem és valahogyan hajnali 5-6-7 óra táján érzem magam úgy, mint 1-2 héttel ezelőtt éjjel 2-3 óra körül, és most dél és 1 között szoktam felkelni az ágyból.
Úgyhogy ez most jó is lesz, hogy most nem alszom el, majd napközben bedobok egy kávét és bnőmnél remélhetőleg végre együtt fekszünk le aludni, mondjuk olyan egészséges este 11 körül.
Nagy álmom, hogy egyszer majd én is jó ember leszek, aki korán fekszik, korán kel, így nem okoz gondot neki reggel 8-ra bemenni a suliba. Ja egyébként középsuliban nem voltak ilyen gondjaim, pedig az 3/4-1 órára volt innen, ez a rohadék meg max fél óra ugyebár.
Ehh, nem viselkedek szépen.
Mindegy, most egy kis SOAD-ot elhallgatva, közben halkan énekelve (nem egyedül élek) megírom a templét fámat, ami előreláthatólag 1 óra lesz úgy, hogy a feladatot is teljesíti majd a program. -
Mawyx
őstag
-
peterszky
őstag
válasz
proof88 #2660 üzenetére
Azért gyakorlatokra illik bejárni
Előadás az más tészta, ott már én is züllök rendesen, talán PP előadás az, amire a félévben normálisan bejártam, pedig van mellette még bőven.
Talán bevmat2 gyak volt, amire nem jártam már be, de az csak a tanár miatt volt (korábban emlegetett Rácz mester).
-
bbazsy
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2618 üzenetére
Hát ha te ezt hívod izgulásnak, akkor én nemtom milyen vagyok.
Gimi, felelés, kedvenc tárgyam, full 5*-ra tudtam mindent, de nem voltam hajlandó kiállni a többiek elé, ha mégis fel kellett állni és kimenni, akkor nem szólaltam meg -->1esItt az ELTE-n szeretett Székely bácsink mondta, hogy elmehetnék vmi zárdába, oda ez tökéletes, ott csak magamban kellene imákat mormolni, de ez itt vhogy nem frankó, mondjak már valamit. Ez jó volt, jófej volt.
Múltkori előadásomon háttal álltam mindenkinek és halkan felmormoltam, ami a vetítőn volt.
Óra végén tanár odajött, hogy nem tudja mit gondoljon, hogy ennyire szarok bele vagy mi van? Beszélgettünk, jó volt, megértett -->mai ea határozottan jobb volt, a többiek is megdicsértek.Egyszerűen frászt kapok, ha rámnéz vki, ha akkor röhög, mert azt hiszem rajtam röhög, de ez utcán menve is utálom, nem vagyok képes embrekehez szólni, első körben azt mondanám, hogy utálok mindenkit, utálom az embereket, de azért így nem igaz, csak iszonyat gátlásaim vannak. Szüleimtől mindig azt halottam, hogy ne nyúlj hozzá, elrontod, úgyse sikerül, ne csináld stb. Ebből nem könnyű kimászni!
Szerepelni, grimaszokat vágni, bohóckodni, jófejnek lenni, közkedveltnek lenni az az aktuális menő gyerekek reszortja volt és én nem tartoztam hozzájuk és most se.
-
nickwearby
tag
-
Crystalheart
őstag
válasz
proof88 #2579 üzenetére
Na és az a rengeteg por, meg tüdőkárosító anyag, amit bicajozás közben az ember hatványozottan szűr a tüdejébe?
Én itt falun erdő mellett lakom, sétálni is durva Pesten.
Ráadásul a villamoson optimális esetben lehet olvasni.
Egyszóval, bár már összetörtem minden bicajomat, ha mégis lenne, akkor max. vidéken nyomnám. Igazából az a kár, hogy a belvárost nem alakítják át turistaövezetté, lovaskocsikkal, mert akkor lehetne pacival menni
(Vicc
- bár a turizmus felől meggondolandó volna
)
-
Crystalheart
őstag
válasz
proof88 #2558 üzenetére
Én bicajjal azért nem járnék, mert még gyalog is néha majdnem elütnek az autósok, mi lenne, ha még bringán is ülnék?
Vagy a mási, mikor én ülök a 4-6-oson, megy a bringás, és kb hatszor érjük utol, pedig eszméletlenül teker - de hát a lámpáknál neki is meg kell állnia.
Bp.-en nincs igazán kifejlesztve még a biciklis közlekedés.
-
peterszky
őstag
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #1784 üzenetére
ja láttam én is, h most nincs. lehetne, mert idén is volt ősszel.
majd írok a srácnak..modellezés meg ha tetszik, ha nem a 3d része. szerves része..
peti: álljak be én is a sorba, h nincs rá szükségem?
de keresztfélév amúgy is mindegy, nem? csak tavasszal lehet anal1et csinálni, nem? -
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #1781 üzenetére
specinek felvenni valamit, ami érdekel az nem móka.
van ilyen, h 'számítógépes grafika' ea + gy. a kettő teljesen független, külön végezhető.
ea amit írtam az előbb, gy meg 6 hét directx, 6 hét opengl. modellek, textura, feny, forgatás, interaktivitás, árnyék, ...
ennek picit több értelme van, ezt vedd fel. én is csúsztam vele, lusta voltam megírni a beadandot, szal találkozhatunk ismod: amugy ha a geo modellezés, blabla érdekel, akkor tudok küldeni/ajánlani anyagot.
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #1777 üzenetére
igazából -nem tudom tudod-e- az a gond, h progmatos 2 féléves linalgot leszedték 1re. namost ez szép és jó, de gyakorlatban szívás.
num úgy indul, h ezt meg ezt tudjátok linalgból, amit persze nem
meg nálunk linalg komolytalan volt, nem is tanultam, gyakot simán pár óra tanulással írtam 5re. így kell csinálni, így jó, csináld. semmi háttérinfó, mi miért.
forgatás, ált inverz és ortogonalizáció num2 ráadásul (persze lényegesen komolyabb szinten), ezt eddig nem is értettem(eddig és eztán
).
grafikából ha szakirányos vagy akkor meg ezek triviálisnak vannak véve, ott a geometriai résznél inkább interpolációs dolgok vannak. bezier, b-spline, nurbs, ...; másik résznél pedig a szokásos. koord rendszerek, vetítések, leképezések, stbstb.
nem tudom tudod-e, Csörgőnek megjelent linalg könyve most idén. eötvös kiadónál még csak, de kapható. ott elvileg a numos felkészítés szinte teljes, erősen ajánlom. főleg ha grafika érdekel..
amúgy néztem a dolgaidat, nem rossz
ha esetleg indul grafika szeptemberben, akkor erősen ajánlom, h vedd fel (legalább találkozunk gyakon). sok újat talán Te nem kapsz, viszont meglesz és talán jobb a numos részeket picit előbb tudni numnál (én sokat grafika vizsgára értettem csak meg, pedig num előtte volt).
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #1722 üzenetére
hey
átfutottam, vélemény:
tárgyakat add le, most. jegyek alapján nem vagy olyan ember, aki ennyit meg tud csinálni (nem akartalak megsérteni, de tényleg. 1 embert ismerek, aki ezt bírta, de neki 44 kreditre lett 4.9es átlaga). idiotizmus ennyit felvenni, csak csalódni fogsz, sokat. + fizetni fogsz a végén az elhasznált kreditekért, az se egészséges.logikára meg menj el, mert lutri az egész. előadásbenemjárás nem kifogás, én se jártam, semmi köze nincs vizsgához. megveszed a néni könyvét, és azt tanulod, ő se mond el semmit előadáson. ha szerencséd van, akkor 3-4-5 nap alatt meg lehet tanulni rendesen.
ha tetszel neki 0 tudásra is átmész, ha nem, akkor meg uvn se. sajnos ez ilyen, menj el. fel fognak torlódni a vizsgáid minden félévben, nem fogod bírni.és igen, jól látod, elején kell lezavarni mindent. én idénre már olyan szinten voltam, h vizsgaidőszak megkezdése előtt megvolt 3.5 vizsgám a 9ből
volt pofám odamenni emberekhez, h én le akarok vizsgázni 9. héten, meg is tehettem.
szal így 33 kredittel, 4.5ös átlaggal (~4,8as index) végeztem lényegében múlt héten, még van 1 fél vizsga, 6 hetes anyagból, de az már annyira nem izgat, sima lesz
többiek meg szívnak még júliusban is
(bocsi Peti
)
mod: mesélj, nevezetes algoritmusok milyen? az érdekel engem is, de infót még nem taálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged