- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2042 üzenetére
nekem szarabb, és én tuti át fogok jelentkezni, mert nem fogok 1 óra miatt napi 4 órát utazni...
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2035 üzenetére
Talán a legjobb BevMat gyakvez
Én is nála voltam, simán kihoztam egy 4-est. Nagyon jól magyaráz, nem az van, hogy kiadja a feladatokat, aztán várja, hogy megoldja a nép, hanem csinálja a táblánál.
-
peterszky
őstag
válasz
2x
-
Mawyx
őstag
válasz
Székely Jenő tuti lesz
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2027 üzenetére
Ez így szokott lenni, első órán felhasználjuk a görög abc összes betűjét plussz még hármat
.
-
peterszky
őstag
válasz
nickwearby #2027 üzenetére
Jó tárgyat vettél fel
És valószínűleg nem ez lesz az utolsó tárgy, amin így meg fogsz lepődni
Gyakorlat vezető kicsoda?
Mawyx: nyugodtan
Csütörtök 8-10
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #2018 üzenetére
amikor rákeresel, fent jelöld ki a minden kurzust, mert ha a proginfó bsc van kijelölve nem fogja megjeleníteni, mert nem oda van besorolva, viszont egy félévre kötelező tantárgy, ha jól értesültem magolós féle
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1871 üzenetére
látom én jóban leszek Veled
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1856 üzenetére
ha nem akarsz venni, akkor sem kell.
kérsz, kuncsorogsz, könyvtárazol... mindent meg lehet oldani
-
raczger
őstag
válasz
nickwearby #1851 üzenetére
hehe
Én olyan számomra átlagos témát húztam, ami azért ment, de nem nagyon jól, és 25p lett a 30-ból, ugyhogy asszem az jó lett -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1846 üzenetére
igazán nincs mit, és hali
lassan szervezhetjük az új mászócsapatot
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1567 üzenetére
válaszoltam, próbáld ki, remélem nem lőttem mellé..
meviksz: mi webserverünk asszem ATWnél van, kb bagóért. adtak hozzá 1-2 gigát, mailt, stb. amire nekünk kell, elég.
azt gondold meg, h mire akarod használni. ha sima web, akkor vegyél + kérj hozzá tárhelyet, amennyi kell. ha FTP mondjuk, akkor már érdemes elgondolkodni, h keresel valakit, aki a saját szerverén ad neked pár gigát, amennyi kell..
ha valahova be akarod rakni sajátot, akkor az macera. kell gép, kell felügyelet, elromlik be kell menni, stbstb...mire akarod használni?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1563 üzenetére
arra figyelj, hogy a C "szoftveralkalmazói" -t azt BSc -re ajánlják úgy, h nem mész tovább MScre. ez persze nem zárja ki, h menj, csak inkább gyakorlatiasabb tudást ad kevesebb elmélettel, ami később kellhet(kelleni fog.).
modellezőn vagyok, és igen, úgy néz ki jövőre végzek, megyek tovább MSc. ennyi a biztos. az még közel se, h proginf MSc, hogy ELTE MSc, hogy MO-n MSc. de megyek tovább
igen, eléggé távol van. van egy alapozó félév, ahol ezt a tudást elevenítik fel, ezért is felesleges ismételni.. de később sokra nem mész vele, inkább az agyadnak kell olyan szinten lennie, h bírja..
később bombázhat minket, megmondjuk kihez vegyél fel mit, ki a jó gyakvez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest