Hirdetés
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
2025. november 22. 9 - 16 h között
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Valamiért a Quad ERA-1 nekem is kimaradt (nem ismerem és így nem is keltette fel az érdeklődésemet). A 752 viszont pont érdekelt volna...

-
emiki6
veterán
válasz
MPeter87
üzenetére
Nekem e sok mizéria után a tanulság megint a mobius volt. Ahogy mondtam crowgunnak, a mobiusra: Egyszerűség a végső kifinomultság. Nem moduláris a lánc, ezért nem kell a modulok cserélgetésével szarozni...

A nap sztárja nekem amúgy a Quad ERA-1 volt és ezzel nem voltam egyedül. Jó ötlet volt fericskéhez igazítanom az időpontot.

Most nem volt olyan "földhözragadt" a tali, hogy LCD2 meg ilyenek voltak a felső kategóriában, hanem volt 1-2 cucc, ami az ára vagy ritkasága miatt közel sem olyan mainstream.

-
bajnokpityu
félisten
-
emiki6
veterán
Nem felejtett ott valaki egy 50 centis ugreen usb-a papa-mama (hosszabbító) kábelt?
-
nLali
őstag
Volt Wifi?
Én első alkalommal voltam. Szintén azt érzem, hogy 10 és 15 óra között annyira gyorsan ment az idő, mint még soha.
Jó, hogy végre tudok arcot társítani nicknevekhez és avatarokhoz. ( ki gondolta volna, hogy bajnokpityu nem egy 50-60 éves szakállas, szivarozó ember ) -
emiki6
veterán
válasz
contaxg
üzenetére
Amúgy többen megköszöntétek a szervezést, én meg mindig arra gondoltam, hogy a szervezés igazából semmiség volt. Hazafele a villamoson viszont rájöttem, hogy bár a szervezés valóban semmiség volt, de a lebonyolítás már komolyabb feladatnak bizonyult. Összeszedni a megtéved lelkeket, wifit csiholni stb. Szerintem dél előtt nem is hallgattam bele semmibe, csak próbáltam kézbentartani a helyzetet. Az idő pikpakk eltelt, nagyon durva. Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem kipakolni sincs lelki erőm, ezt is talán csak azért írom, mert addig sem kell semmit csináljak. Szerintem mindjárt bedőlök az ágyba, aztán annyi.
-
Samtya
senior tag
Köszönjük a szervezést és a megjelenteknek a részvételt! Rengeteg jó cucc volt, a képek talán vissza sem adják, annyira tömény volt. Két nap alatt sem értem volna a végére, de azért szinte minden fejesből mintavételeztem hangélményt.
Miki, nem láttam mit írsz, már megint szinte egy időben ugyanarra jár az agyunk.

-
emiki6
veterán
Kemény volt ez a mai nap, nagyon sűrű és intenzív. Megtöltöttünk egy elég nagy termet és letaglózó volt a választék, én is csak nézegettem tanácstalanul hol kezdjek neki, és bár én voltam "a szervező", mégsem sikerült mindenkivel megismerkednem, szóba elegyednem. Nem jutott időm minden fejhallgatóra, amit meghallgattam volna, pedig erősítőket dacokat nem is próbálgattam, ha tehettem.
Voltak problémák, valóban.
Egyrészt, hogy senki nem hasonlított az avatarjára és senki feje alatt nem volt ott a neve. -> névtábla kell felhasználó és becenévvel (esetleg avatarral)
Másrészt hogy a helységben nyitott fejhallgatók kipróbálása lehetetlen volt. -> El kell különíteni a csendigényes hallgatózást a közösségi tértől.
Harmadrészt pedig sokkal több lehetőség volt, mint idő, tér és energia. -> ha nagyobb terem nem is feltétlen kell, de ha két napos lenne a dolog az nem lenne rossz. (Ezt jelen körülmények között nem hiszem, hogy meg lehetne oldani). Nomeg egy + hallgatózós szoba vagy fene tudja.Köszönöm, hogy eljöttetek, nagyon jó volt!
U.i.: az oriás kék drótból hajtogatott gumóról nem tudom hogy asszociáltatok Földgömbre...

-
gabesz345
csendes tag
Köszönjük a lehetőséget, rohadt jó volt a tali, sok minden volt!

-
MPeter87
őstag
Én is köszönöm a szervezést! Örülök, hogy sikerült összehozni a találkozót és hogy ennyien voltunk. A bőség zavarában mondjuk azt sem tudtam hirtelen, hová kapjak.

-
sicc33
aktív tag
Köszönöm a lehetőséget, a szervezést. Jól éreztem magamat és van már elképzelésem, mit szeretnék a jövőben
. -
biokox
tag
Köszönet Emikinek a szervezésért elrepült a nap kellemes társaságban jó volt az egész rendezvény mégegyszer köszönet.
-
alphamooncam
őstag
Na, skacok !
Szal k*jól éreztem magam.
Örülök hogy sok új arcot ismerhettem meg, de voltak visszahúzódóbb kollégák is, így nem maradt időm mindenkivel leülni beszélgetni, amit nagyon sajnálok. Több időre lett volna szükségem... mondjuk így is elfáradtam, talán legközelebb.
Arra meg még kevesebb idő maradt, hogy az engem érdeklő dolgokba belehallgassak- még ha kutyafuttában is, de azért a főbb dolgok megvoltak.
Csak egy megjegyzés. Lehet célszerű lenne hogy kitűzni a legközelebbi talin a nickneveket.
Nem tudom, ki, mit szól hozzá, de úgy gondolom talán kevésbé lett volna feszélyezett egy beszélgetés indulása...
Összességéban a tali hozta azt amit vártam, külön köszönet emikinek a szervezésért.
-
fericske
addikt
Én is nagyon örültem a találkozásnak veletek!

Sajnos kevesetekkel sikerült interakcióba keveredni.
Jó sokan voltunk
Többnapos programot is el tudnék képzelni egy ilyen létszámú összejövetelből, kütyüzéssel, beszélgetéssel. -
Köszönöm a szervezést és a lehetőséget

a P20-at és az R28-at már régóta szerettem volna kipróbálni az Amironnal, most végre összejött -
nLali
őstag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mostmár elmondhatod: ki volt öntve betonnal a Dacod..
Leizzadtam, mire felértem vele. -
nLali
őstag
Én is köszönöm a szervezést és a sok kipróbálható eszközt. Sajnos egy tápot ott hagytam. 230V- 5V microUSB. Ha valaki megtalálja szóljon légyszi.
-
bajnokpityu
félisten
Köszönöm a szervezest, a társaságot, és az élményeket

-
ribizly
veterán
Akkor én is linkelek:
link
Ha bárkinek gondja volna, hogy olyan fotó van itt amin látható és nem szeretné, keressen privátban és azonnal orvosolom. -
karmaresz
senior tag
Exodius elindult tőlem. Visz még plusz egy friss, ropogós Darkvoice 336SE-t Shuguang BT és NOS Sylvania csövekkel az érdeklődőknek. (Remélem, megmutatja)
Részemről a parti izomszakadás miatt kimarad, de várom a beszámolókat.
-
ribizly
veterán
Ezúton is köszönöm Mindenkinek, hogy részese lehetek ennek a közösségnek és részese lehettem ennek az eseménynek. Külön köszönet emiki6-nak a szervezésért.

-
dni
őstag
Én kb. 1-re érkezem.
-
Én dél tájban, így sikerült.
Viszont autóval, Budáról (Pasarét). Kicsi, koszos és büdös. Viszont száraz. Aki nem akar leveleket növeszteni az esőben, hívjon fel; ha útba esik, beszállhat.
nulla670 592 nyolcvan hetven5
Péter -
MPeter87
őstag
Van mar ott vki? Nekem 10p kb. Gyors voltam.
-
fehér_ember
addikt
válasz
ferzoli
üzenetére
Majd kiderül ténylegesen mennyien jelennek meg. Én is szeretnék időben érkezni, de ahogy magamat ismerem (legyint
) ...
Amúgy gondolom ilyenkor főleg az van, hogy cserélgetünk egymás közt fejest és akkor mindeki a saját rendszerén tudja meghallgatni az addig nem ismert vagy csak ismretlen rendszeren hallott fejest?
Illetve gondolom a másik eshetőség az az, hogy a saját fejesünkkel ülünk le a másik "rendszere" elé.
A harmadik meg hogy csak a személyek cserélődnek fel.
természetesen van még ha a komponensek is külön vannak -
fericske
addikt
Micro sd kártyával készültök?
Nálam csak olyan lehetőség lesz pl. -
30+ fő jelen állás szerint, nem semmi! Elférünk majd?

-
Exodius
őstag
Nah már én is utazótáskával fent BP-n Szegedről. 12:00-13:00 körül már szeretnék én is ott lenni, attól függ hogyan végzek.

-
nLali
őstag
Srácok, lehet vinni stereo erősítőt és cd pörgetőt amin van 6.3 Jack csatlakozó?
-
gabesz345
csendes tag
Már becsomagoltam a cuccokat. Nagyon kemény basszusa van a kombómnak, szedtem is elő 1-2 ütős számot tesztelni.
Remélem az elosztó elég lesz, csak 1,5m-es vezetékük van.
Hozhattok kis 2,5-ös vincsit zenével, ház lesz nálam. -
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Zsír.

Épp javában készítem az eszközöket, hogy holnapra működjön a rendszer eleje. Csak nem kéne kapkodnom...
-
fericske
addikt
válasz
alphamooncam
üzenetére
Ahoj!

Holnap össze kellene ereszteni a két Ant-ot.
Halljon valami jót is a nép![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
Lesz eső, nem is kevés.
-
MPeter87
őstag
Hoz valaki P20 + Sanskrit 10th kombót?
Mert akkor ezeket már nem cipelem magammal. -
nLali
őstag
Lesz annyi lapos, amennyi fejes erősítő?
-
gabesz345
csendes tag
Bárkinek valami, elosztó, laptop, kismacska?
Mármint tudok kölcsönbe. -
nLali
őstag
Van egy ilyen DAC-om, USB bővítővel együtt. Ha valaki kíváncsi, kipróbálná, elviszem szívesen.
-
fericske
addikt
Én elejétől a végéig ott leszek. Nem csináltam más programot arra a napra. Eléggé ritka esemény.
-
Mivel nekem még elvileg, a találkozó előtt lenne egy kábeles akcióm, az egyik kollégával, így lehet egy kis késésem.
Viszont lenne egy javaslatom. Ugye várhatólag, a jelentkezési lapok alapján, elég sokféle cucc lesz, ezért a gyorsabb áttekinthetőség végett, célszerű lenne, hogy a hozott cuccokról mindenki írna egy rövid kis tájékoztatót egy A4-es lapra, és azt kirakná a cuccok mellé. Nem egy akadémiai székfoglaló méretűt
, vagy komplex műszaki dokumentációt, csak a legszükségesebb infók legyenek rajta.
Célszerű lenne még, ha a lap alján mindenki oda írná a PH-s nevét, az alapján sokaknak rögtön beugrana, hogy ki kicsoda.
Én egy ilyesmire gondoltam:
-
MPeter87
őstag
Én 10-11 között érkezem, előreláthatólag. Viszek mindent, ami befér a táskába.

-
s4tch
veterán
Nekem is dolgom van délelőtt, 10 körül tudok indulni Gyöngyösről, és 3 körül már itthon kell lennem. Mindegy, majd látjuk, ki lesz ott.
-
Ribi
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Akkor most azért kell szurkolni, hogy essen az eső?

-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Ha úgy alakul, akkor akár végig is tudok maradni. Meglátom majd.
-
Sajnos módosult a programom, 12h előtt nem leszek ott - de megyek mindenképp.
-
YceBear
tag
Sziasztok,
Ki hogy tervezi a jelenletet? Ugy nez ki nem tudok nyitasra menni csak ugy kb 12 korul. Esetleg privatban elerhetoseget kerhetek hogy helyben kit lehet keresni? Telefonszamot kozben megtalaltam.

Koszonom -
ftiii
csendes tag
Kérdés, hol érdemes parkolni, mennyit kell cipekedni onnan, mert ez befolyásolhatja, hogy mit hozok

-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
-
-
korpicschess
veterán
Jajj, már megint nem fogok tudni menni... Nagyon esetleg a végére, 16 óra után.
-
Ez a találkozón már komolyabb lesz a felhozatal, mint bármelyik hazai kiállításon.

-
krisz242
tag
Feliratkoztam én is, de forrást, azt sajnos nem nagyon tudok vinni, csak a HDP-R10 coax-on, vagy a telefonom USB-n lesz befogható erre. Valamint az NFB 29-et csak akkor tudom vinni, ha valaki tud segíteni a szállításban. (3. ker. Római fürdő, ha valakinek útba esik, akkor nagyon megköszönöm, ha bedobhatom magammal együtt az autójába!
)
Viso HP50-et nem írtam a listába, mert más már hoz, de ha egy nem elég, akkor viszem én is.
Valamint egy Ti audio T2 is érkezett a napokban, azt is közfülre tudom bocsátani, ha érdekel valakit.
Lesz még nálam egy 150 és egy 200Ohm-os 3,5mm jack ellenállás. Érzékeny fejhallgatókkal, és fülhallgatóval nekem csak ezzel nincs alapzaj az NFB 29-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Fejhallgatós találkozó
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na, majd legközelebb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)