Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
2026. április 11. 9-18 h között
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
.DLL
veterán
"Névtábla" akkor legyen, ha igen hogy legyen?

drgordiusz, gabesz345: töltsétek ki a jelentkezési lapot.

(#4094) Radomer: Igen, délután zártkörű lesz.

-
Radomer
aktív tag
válasz
drgordiusz
üzenetére
Nem gond.

-
gabesz345
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy újonc vagyok, az AVX-en ajánlották a fülestalit. Mikorra lehetne végülis menni, akkor csak délelőttre v. délutánra is.
Vinnék egy csöves füles-erősítőt, esetleg rendszer is vihetnék, csak gyalogszerrel elég nehézkes lenne valszin (vonat, busz). -
drgordiusz
újonc
Sziasztok, épp fejhallgató/erősítő vásárlást tervezek, ha nem bánjátok, elmennék a holnapi találkozóra.
-
Az én ottlétem is kérdésessé vált: nálam is beütött a megfázás

-
Radomer
aktív tag
A900X már nem jön talira.
Az új tulaj lemondott arról, hogy elvigyem az új szerzeményét közmeghallgatásra. Cserében a legendás és hű társam a HD429 csatlakozik a bulihoz mindenki legnagyobb örömére.Sennyheiser ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Peter.b
csendes tag
Egyik barátom készül menni (talán Sileostul), nem tudom hogy sikerül-e neki.
-
Peter.b
csendes tag
-
krx21
nagyúr
Gyógyuljatok meg! Sok folyadék és c vitamin...

-
Ati1979
veterán
válasz
gelbelex
üzenetére
Köszi!

(#4063) sheratan
Bolondot nem szívesen csinálnék magamból azért.

Az az igazság, hogy ma már visszamentem dolgozni, de azért még érzem, hogy le vagyok gyengülve valamennyire. Most egy egész napos Pesti kiruccanás nem biztos, hogy jót tenne.
A hétvégén ki akarom pihenni ezt az egészet.(#4066) birno
Ez most egy ritka szar valami. Sokkal lassabban regenerálódik a szervezet, mint egy átlag influenzából. Ráadásul az antibiotikum is rátesz egy lapáttal. Szóval én olyan 2 hét + os influenzának mondom ezt a mostanit, ha a teljes felépülést nézed.
Én sajnos az első héten nem szedtem be az antibiotikumot, ezért lett lassabb a felépülés. Második héten felírtak valami gyengébbet és így már nagyjából ok lett. Szerintem ha az első héten beszedtem volna akkor már rég túl lennék rajta.
A következő találkozóra azért szívesen elennék. Addigra már remélhetőleg megjön a két új audeze is.
(#4069) bkercso
Sajnálom.

-
-
contaxg
veterán
Ha tud valaki egy számot szívesen felhívom őket. A múltkor is LinkedIn és mail címeken keresztül sikerült pár nap után elérni valamelyiküket. Utána beregisztráltak a PH-ra is. Az a ciki hogy nem tudom milyen néven.
Nálam most kb 500 nick van akivel leveleztem és fogalmam sincs mi a nevük. 
Pedig tudtam, hogy ezért kapni fogok
. -
-
GML
őstag
Contaxg, a HA-s srácokra számíthatunk? Sileo, T1, K1000 lesz?

-
birno
addikt
-
-
Ati1979
veterán
Többször ettem jégkrémet nulla fok alatti hőmérsékletnél.

Volt hogy esett a hó is. Pólóba meg vékony kabátba járok télen.Szóval nem vagyok valami fázós típus, de a lehet hogy a jégkrémek nem tettek jót.

Ja igen elég nehezen viseltem. Szokatlan volt a számomra kissé.

(#4054) contaxg
Igen azt mondják ez elég durvának számít és két hét az átfutási ideje. Ezt én is alátámasztom. Szerintem még több is ha valakinek nem erős a szervezete.
-
.DLL
veterán
válasz
Ati1979
üzenetére
"Nekem nagyon jó az immun rendszerem (15 éve nem voltam beteg) most mégis elkaptam."
Az durva, akkor ez most eléggé újdonság erejével hathat rád. Lehet hogy az immunrendszered elbízta magát.
Nekem is elég jó, de évente 1 becsúszik (tavaly mondjuk nem volt egyáltalán) idén már átestem rajta, azóta is vitaminkúra van, tél elején elfelejtkeztem erről... -
Ati1979
veterán
válasz
Radomer
üzenetére

Nem jó mert mások is elkaphatják. Simán. Ezért nem is megyek szerintem. Még kb. egy hét és ok amúgy.
(#4050) kemcso
Köszi!
Egyetértek.(#4051) Radomer
Nekem nagyon jó az immun rendszerem (15 éve nem voltam beteg) most mégis elkaptam. Egyszerűen ha van fertőző ember a közeledben akkor nem vagy biztonságban.

-
krx21
nagyúr
Nagyon szomorúan olvasom a fejleményeket... Lehet nem is megyek. Semmi kedvem idétlen iskolásokat kerülgetni. Gondolom más sem szívesen dobja oda nekik a drága fejesét... A tisztelt igazgatónak nem igen vannak fogalmai az itt bemutatott értékekről és a társaságról...
Ezt a lépést minden képpen el kellett volna kerülni... -
Radomer
aktív tag
-
contaxg
veterán
válasz
Ati1979
üzenetére
O jaj...
Gyógyulj meg mihamarabb!!A következő napokban brutál felmelegedés lesz. Ez azt fogja magával hozni, hogy a bacik boldogan kapnak erőre és megpróbálják magukból a legjobbat kihozni. Ez a tevékenység általában ránk nézve nem túl előnyös. Vitaminok, gyümölcs és sok folyadék ha nem akarunk betegek lenni a hétvégére!! Sajnos én is kurálom magam a hétvégére -
Ati1979
veterán
Srácok én nem biztos, hogy tudok menni mert influenzás vagyok.
Már valamennyire gyógyulófélben, de azért még nem teljesen ok. -
.DLL
veterán
Én is így vagyok vele, de úgy értettem, hogy "a fórumos társaság gondolkodott az elmenetelen, mert..."
De remélem erre nem lesz szükség és az említett szabályokat betartva rendben van a dolog mindenkinek.
_ _ _ _ _ _ _ _A kamerákra írjatok valamit plz.
Beleegyezésetek nélkül nem tehetem ki őket. Azóta már páran olvastátok a topikot, lehet nem volt elég feltűnő. 
-
törölt tag
Szerintem rendben lesz a dolog. Gondolom az igazgató nem gondolt olyanba bele, hogy itt milyen értékű felszerelések jelennek meg, hogy egy-egy igen kompakt lejátszó vagy füles a több havi fizetését kiteheti, stb. Ettől függetlenül viszont szerintem meg lehet oldani az odafigyelést, csináltuk már így a Puliban is, az pedig még nyitottabb hely, ráadásul oda tényleg tök idegenek is besétálhatnak.
-
GML
őstag
Szerintem ezt a gondolkoztunk az elmenetelen-t inkább contaxg mondja be esetleg, mert dönthet úgy, hogy inkább kirak. Talán ő el tudja magyarázni, hogy itt többszázezres felszerelésekkel jönnek egyesek, amik könnyen mozdíthatóak és ez egy baráti társaság, kialakult bizalommal.
No meg, ha te intesz be a dirinek, akkor a
z esetlegesjó viszony is megromolhat. Ezt pedig végképp nem szeretné senki.
Ne szólj szám, nem fáj a fejem. -
.DLL
veterán
Jaja, szerintem is dél előtt legyenek "komplett" rendszerek összedugva, ha minden be van kábelezve azt feltűnés nélkül megmozdítani sem lehet.
Ha jön diák, hozza a fejesét, kipróbálja mit tud egy komoly forrás, aztán kalap, kabát. Plusz ott lesznek a kamerák, (ha ez senkinek nem okoz problámát, remélem beleegyeztek). Ha minden rendben volt én utána törlöm a felvételt
Dél után pedig jöhet minden. (A kamerák maradnának, mert az ajtó attól még nyitva lesz a cigizőknek, meg aki előbb hazamegy, így a biztos.) -
válasz
üzenetére
Pont ez jutott eszembe nekem is

(#4023) contaxg sztem a regisztráció + délutáni zártkörűség + odafigyelés kb mindent megold. Talán annyit még +ban, hogy a fülesek inkább a délutáni órákban legyenek (azért egy erősítőt kevésbé kap föl valaki, de egy W3-4 könnyen elfér a zsebben, miközben a tulaj beszélget)
-
.DLL
veterán
No most értem, haza, még mielőtt elolvasnám ezt a sok HSZ-t, beírom, hogy annyit még meg tudok tenni, hogy felszerelek két kamerát, melyek rögzítenék a teljes napot, egyiket mondjuk a kijárat fölé, másikat pedig a másik oldalon, hogy a kettő lefedje a területet.
(#4023) contaxg: Ezek mind megvalósíthatók!

Az A4-es lapokat leszedtem, így csak pár órát voltak kint, szerintem holnap, holnapután a legtöbben el is felejtik az egészet.
Illetve még az jutott eszembe, hogy jelezzem az Igazgatónak, hogy gondolkoztunk az elmenetelen, mert ez így nagyon nem okés? Akkor talán komolyan veszi, hogy itt nem olyan eszközökről van szó, ami párezer forintért pótolható.
Mostmár bármilyen mozdulat előtt egyeztetek veletek itt a topikban.
-
contaxg
veterán
Szerintem itt mindenki jót akart de most sután jött össze. Én nagyon bízom abban, hogy a srácoknak púp a hátán a vasárnap is bemenni a suliba, Főleg amikor napsütéses 10 fok lesz kint.
Amelyik eljön az a mifajtánk, de szerintem jó ha pár srác lesz ott a suliból. Lehet, hogy mi csinálunk bolhából elefántot.(kopp, kopp, kopp) A regisztrációs szűrés OK délutáni zártkörűség OK, Készüléket ismeretlennek nem adunk oda! Aki elvisz egy készüléket annak kötelessége lesz azt a tulajdonos kezébe visszaadni. Akár vezetni is lehet, hogy kinek, mit adtunk oda egy cetlin. A " 2 perce letettem az asztalodra", meg az "ott volt előbb a szemüveges srácnál" most nincs.
Mindig kézből kézbe kerüljenek vissza az értékek. Szóval és/vagy szemkontakttal megerősítve. Kis odafigyeléssel nem lesz itt semmi gond. 
-
törölt tag
válasz
Radomer
üzenetére
Szerintem is, eddig is ment volna az adományozás. De az a baj, hogy ezt mar visszacsinálni nem lehet, mert kikerült, a köztudatba. Viszont a helyváltoztatás is nehézkes ennyi résztvevővel.
Talán meg az lenne a legjobb, ha tényleg csak fel napig lenne nyitott, es mondjuk ebedszunet után magunknak zárt körben folytatnánk, vagy ha mondjuk a kényesebb dolgok külön szobában lennének, amire jobban oda tudunk figyelni. Igazából a füles találkozók eddig is úgy zajlottak, hogy voltak mindig idegenek, bár nem nagy számban. Egyelőre nem tudjuk, hogy egyáltalán hányan jönnének el, de mindenképpen kell egy feliratkozás, akinek nincs a neve, es esetleg hallgatói vagy ph-s azonosítója a listán, az nem jöhet be.
-
-
Radomer
aktív tag
Ha sokan leszünk nem tudunk hallgatózni sem rendesen, és ha valaki netán mellék-helységbe tévedne addig ki fog ügyelni a cuccaira a tömegben?!

Kordont nem lehetne húzni?

Nekem a contaxg irodai megoldása is jó lenne, akár szombati időponttal, bár ez tényleg kiszúrás a fórumtársakkal szemben.

-
gelbelex
őstag
Ha valakinek jól jön egy fuvar Bp XIV-XV-XVI ker. felől, jelezze.
-
.DLL
veterán
válasz
bkercso
üzenetére
Igen, ha első sorban oktatás lenne most a cél, akkor tényleg vállalható lenne az amit szeretett volna: mikrofonok, hangosítás, előadások, vetítés.
Mondtam, hogy mi itt csak annyit szeretnénk, hogy leülünk egy fedett helyen, kipakolunk és zenét hallgatunk. Egyedül amiatt lenne jó ez helyszínnek, mert van sok asztal, sok szék, mindenki elfér, nem botlunk kábelekbe és egymásba.A Puli egy kávézó/étterem a belvárosban.
-
-
Bodz
nagyúr
Huh, tudom hogy engem már nem érint, mivel egyébként se megyek, de ez egy rossz ötlet. Eddig is valamennyire zárt találkozók voltak, a nyíregyin például nem is voltunk sokan. De nem is igen aggódtam azért, hogy mi lesz a cuccaimmal, legnagyobb lelki nyugalommal vonultunk ki többen is rágyújtani, stb.
Nekem ilyen (várhatóan) nagy létszám esetén rögtön a lopás a jut eszembe, ami igen kellemetlen lenne, sok lesz most a könnyen zsebrevágható dolog. -
.DLL
veterán
válasz
contaxg
üzenetére
"csak így ki fogsz maradni minden jóból."
Emiatt nem aggódok, csak nem szeretek ekkora anyagi felelősséget a vállamon.
Puli az nem kis visszaesés lenne méretben, de a Nomono-ban szépen, családiasan össze tudnánk gyűlni.
Esetleg a csapat egyik fele szombaton, másik fele vasárnap menne fel. :Đ Ez egyedül neked lenne kevsébbé jó. -
válasz
contaxg
üzenetére
Addig is melegszenek a motyók
Elsőre úgy olvastam, hogy addig is meglesznek a motyók.
Fordítva kellene amúgy, mert nehéz "kirúgni" délben, aki már egyszer eljött.Én lehet, hogy nem viszek rendszert, hanem csak 2 erősítőt, arra meg tudok vigyázni, és akkor végig kint lehet a HeadFlow. Úgyis az érdekel, hogyan áll helyet különböző rendszerekben, amibe a hallgató is beleértendő.

-
GML
őstag
válasz
contaxg
üzenetére
Tudom, hogy ez egy kicsit szemétség, de csak a délutáni etapra pakolni ki az érdekes dolgokat? Én szerintem ezt fogom tenni. Aki tudja, hogy kinek mije van az úgy is név szerint el fogja kérni, xy-tól a z motyót.
Szemezgetni meg lehet délután, amikor csak a baráti társaság lesz.
-
contaxg
veterán
Nekem tetszik amit írtál a kártyával illetve a kapuőrséggel csak így ki fogsz maradni minden jóból.

Azt tudtuk eddig is hogy a diákok előtt nyitott kapuk lesznek, de más az amikor ki is van ez plakátolva. Talán 3-4 vendéggel, érdeklődővel nem is lenne gond, (mert mindig vannak idegenek a talikon) de ha már min. 10-20 ember jön el és csak a felét szeretné kipróbálni annak amit kiviszünk akkor az már érezhető lenne a program szempontjából.
Mi lenne a ha most Puliznánk egyet és pár hónap múlva nyíregyen csapatnánk Bodzzal egy jó kis fejestalit?? Akinek meg csak a mostani vasárnap a jó, akár eljöhet hozzám kisbulizni az irodámba. Legalább nem kell cipekednem
Szerintem 8-10 embernek elegendő hely van nálam erre.(#4003) GML
Ez is nagyon jó ötlet!!
Ennyit simán kérhetünk mi is.
Addig is melegszenek a motyók

-
Annyit még lehetne a biztonság érdekében, hogy az ismeretlenek csak "helyben" hallgatózhatnak.
Ez jó ötlet. Visszatáncolni már nehéz, de akinm nincs névjegykártya PH!-s nickkel - vagyis nem regisztrált - , az ne hurcibáljon semmit, figyeljünk oda mindnyájan.
Persze nem tolvajok járnak az intézménybe, de az ilyen találkozók vonzzák a tolvajokat... -
.DLL
veterán
Most ki akarjuk zárni (zárt körű) vagy nem akarjuk kizárni? Szerintem alapból zártnak kéne lennie, max. PH-n való ismerkedés után...
De igazad van, ezt én b*tam el, hogy nem hoztam össze egy megbeszélést kettejük között... Nem erősségem a szervezés.

Elkezdtem leszedegetni a papírokat...
Mondjuk a Hangáruházas tali is eléggé nyitott volt, aki csak olvasta PH-n a topikot az odamehetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha más nem lesz öntapadós matricát kellene szerezni, és a helyszínen feliratozni.

Mi van a fejes projekteddel?![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De egyébként ha amúgy ráérnétek, akkor a társaság, beszélgetés meg egyebek miatt is szerintem szívesen látunk.
Ezt a lépést minden képpen el kellett volna kerülni...

nLali