Hirdetés
-
Mobilarena
2026. április 11. 9-18 h között
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
-
emiki6
veterán
Tudtam, hogy van ilyen topik!
Akkor lementem és ha jól alakul viszem a Technics EAH-820 -at.

-
contaxg
veterán
A mostani taliról ez most lemeradt..de majd igyekszünk bepótolni

-
Ear001
addikt
válasz
contaxg
üzenetére
Na hogy érthetőbb legyek. Szerintem a Solulnes Kubrick-ot be lehetne vetni a 750-es Jelcoval. Ennek ugye csak egy csavar tartja a fejrészét, így hangszedő csere egy másik, előre beszerlet hangszedővel pillanatok műve, és ha már ott vannak az Audio Technicak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
contaxg
veterán
További témamegjelölés: az "elveszett gyerekkor", a zenével történő első találkozások.
Nekem ezek a könyvtárban töltött közös percek voltak a nagyapámmal.
Általában Mascagni Parasztbecsületét hallgattuk... <3 -
contaxg
veterán
-
törölt tag
Srácok, annyian írjátok, hogy tetszett az EL8, esetleg valaki vállalkozna rá, hogy íjon róla pár szót? Konkrétan egyéb fejesekhez hasonlítás (is) érdekel

-
assemble
addikt
Tenyleg tok jo volt, koszi mindenkinek, nem nagyon volt meg dolgom ennyi jo fulessel ilyen kis helyen

Foleg ezek tetszettek: EL8 (nyitott), R70x, HE560, T1, K551, Focal Studio.
A DT1770 se volt rossz, csak nem volt szerencseje, hogy kozvetlen mellette hallottam az EL8-at
-
contaxg
veterán
-
Bodz
nagyúr
Ó, igen, de azt nem nehéz elérni, a HE400S is nagyon hangos kifelé. Erre már nem mondanám senkinek, hogy tud mellette aludni az asszony pl.
Meg hát a horkolást se nagyon szűrné, nullához közelít a szigetelése. Szóval senki se járna jól.(#4467) Exodius: Na akkor mesélj, merre tovább a lejtőn?

-
Exodius
őstag
Végre élőben is találkoztam veletek.....nekem már ezért is megérte! Egyébként meg: ATH-R70x is elég szép sikert aratott.

-
Radomer
aktív tag
Én is köszönöm a lehetőséget! Remek volt a helyszín, és a felhozatal is pazar volt.

Contaxg még mindig nem tudom elhinni hogy tetszett.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem személy szerint az AudioTechnika r70x tetszett a legjobban. Remek kis fejes ennyi pénzért.

-
sanyi32
tag
szeretném megköszönni a lehetőséget.

nagyon jó kis találkozó volt. sajnos nem sikerült sok fejest meghallgatni, mert az Audeze EL-8 nyitott és zárt eléggé lefoglalt. meglepődtem, hogy egy Xperia Z3-ról ha nem is tudta megmutatni a valódi arcát, de azért élvezhetően szólt. A Beyer Dt 1770 Pro nekem kicsit száraz volt (nem volt annyira zenei mint az Audeze), de lehet még nem hallottam megfelelő forrásról. A Focalok is jól szóltak, akár utcára is jók lehetnek.
És persze a végén amikor az aktív Genelec megszólalt.
Azért kíváncsi lettem volna hogy esetleg egy klasszikus zenével mit kezdett volna. -
assemble
addikt
Egyebkent a kaja kerdest hogy szoktatok megoldani az ilyen talalkozon? Csak mert ugye ahogy nezem erosen belelog az idopont egy ebedbe

Szoval akinek ahogy kijon ugy megy kaja elott vagy epp utan, vagy ott valahol kozben megoldjatok?
-
contaxg
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
sajnálom..

lesz fiio ? mert akkor nem megyek
Megvettem a cérnakesztyűt az Obravo HAMT-1--hez.
Kéretik majd azzal fogdosni.Köszönet érte előre is.!
-
Najóvan, sajna nem tudok jönni mégsem. Lemaradtok a fasza FiiO hulladékokról

Mivel azonban immár Kishazánkban állomásozom, pótlom a pótolnivalókat, reméljük következő alkalommal
-
GML
őstag
A HumánAudiós fijjug jönnek?
K1000?
-
Exodius
őstag
Átlagban hányan szoktunk lenni? Korábbi találkozók tapasztalata?

-
Radomer
aktív tag
Majd ott is hívjuk fel a figyelmet rá kapásból annak aki érkezik...
-
.DLL
veterán
Lenne egy kérésem a hallgatók felé, a legutóbbi találkozó eredményéből okulva. Kérem ne üvöltessétek majd a DT880-at, egy driver csere nem olcsó, nem örülnék ha 1-2 méterről is tisztán kivehető lenne mit énekelnek pl. egy számban. Történt ugyanis, hogy az előző találkozón az SHP-5401-et valaki ilyen hangerőn járatta, egy asztallal odébb ülve is tisztán hallottam. Hazaérve azt tapasztaltam, hogy a mély hangoknál torzít a driver, egyik kevésbé, másik jobban (már halkabb részeknél is). Igaz, hogy az csak egy 8k-s fejes volt amíg kapható volt (de már kapni sem lehet), és eléggé a szívemhez nőtt, aki követte a fejes topikot az tudja...
-
gaborka8x8
aktív tag
Utolsó jelentés az I. Kaporka Open - Fejhallgatós Találkozó és Börze jelenlegi állásáról
Időpont: 2015. október 10. szombat 9 órától 17 óráig
Helyszín: Kiskunfélegyháza, Szent János tér 4. Desperado Étterem (Külön épület az udvarban, bejárat a nagy kapu felől.)
Résztvevők:
Akik a "biztosan eljönnek" kategóriába jelentkeztek:
1.) Ágoston Lajos (Denon AH-D340, Beyerdynamic DT 990, meglepetés erősítő)
2.) +1 fő
3.) Hoffmann László (AKG K701, DIY csöves fejhallgató-erősítő, DIY fejhallgató Philips N 8402 mikrofon kapszulákból építve)
4.) Istvan 01 (FiiO X3 és Senheiser HD380 pro)
5.) 6C4C (DIY triódás fejhallgató-erősítő)
6.) +1 fő
7.) +1 fő
8.) Brebovszky (csöves fejhallgató erősítő)
9.) Spacc (DT990 600 Ohm, KOSS PRO4AAA, AKG K340, Technics RP-F 880, és egy ős 2 kOhm-os AKG 414)
10.) Gerbo (DIY hibrid fejhallgató erősítő (ECC82/IRF510), Pioneer PE8001A DAC, Philips CD950 lejátszónak, talán egy DIY cd toshiba CD-rom-ból
11.) Palkovics (DIY fejhallgató-erősítő)
...) gaborka8x8 (Audio Technica AT-HA40USB fejhallgató-erősítő és DAC, OTL csöves fejhallgató-erősítő, Beyerdynamic A20 fejhallgató-erősítő, Audio Technica ATH-WS55, Audio Technica ATH-SQ5, Sony MDR-XB300 a mélyhangok szerelmeseinek, Denon AH-D320, ismeretlen márkájú 600 Ohmos fejhallgató, Beyerdynamic DT-770 pro, Beyerdinyamic DT-860, AKG K-501Talán eljönnek:
1.) Discus
2.) dr. Krabóth
3.) Bigi
4.) Popori
A belépés díjtalan, és a kilépés sem bizonytalan.

Szeretettel várunk mindenkit, valamint további fejhallgatókat, fejhallgató-erősítőket, komplett fejhallgatós rendszereket, DAC-okat, stb., és természetesen szívesen fogadunk (akár olyanoktól is, akik csak hallgatózni jönnek) további jelentkezéseket , a
gaborka8x8@freemail.hu
email címre.Szívesen látjuk azokat is, akik előzetes bejelentés nélkül jönnek (erre a reményeink szerint kiváló hangulatú) találkozóra.
További infromációkkal szívesen állok rendelkezésre a 30/négyszáztizennyolc-60-kilencvenöt-ös telefonszámon.
Üdvözlettel: gaborka8x8
Ps.: Elosztóról, hosszabbítóról, táp- és összekötőkábelről, stb-ről, és természetesen a jobbnál jobb zenékről mindenkinek magának kell gondoskodnia, azaz, ezeket senki ne hagyja otthon.
-
Exodius
őstag
Vajon elég lesz annyi laptop annyi DAC-nak meg erősítőnek?

-
contaxg
veterán
A DT1770 és a Custom Studio már nálam van.
-
zatom
tag
Sajnos, nem tudok menni a talira.Orvosi utasitas: fekudni, pihenni.
-
Exodius
őstag
Denon DA-300 USB meg ATH-AD500X érdekel valakit, vagy már annyira kommerszek, hogy inkább el se hozzam őket?

-
.DLL
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
:'(
-
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az A900X-el mi lett?
-
Egyáltalán nem biztos, h ott tudok lenni, de azért beírtam magam. Cuccom praktisch gesehen semmi sincs, mióta válok

-
.DLL
veterán
válasz
contaxg
üzenetére
Ja értem! Ami publikusan megtekinthető, az így néz ki. Itt a nevek és a listák sorrendje véletlenül sem egyezik.

-
gaborka8x8
aktív tag
Második jelentés az I. Kaporka Open - Fejhallgatós Találkozó és Börze (2015. október 10. szombat, Kiskunfélegyháza, Desperado Étterem) jelenlegi állásáról:
Résztvevők:
2.) +1 fő
3.) Hoffmann László (AKG K701, DIY csöves fejhallgató-erősítő, DIY fejhallgató Philips N 8402 mikrofon kapszulákból építve)
6.) +1 fő
7.) +1 fő
8.) Brebovszky (csöves fejhallgató erősítő)
9.) Spacc (DT990 600 Ohm, KOSS PRO4AAA, AKG K340, Technics RP-F 880, és egy ős 2 kOhm-os AKG 414)...) gaborka8x8 (Audio Technica AT-HA40USB fejhallgató-erősítő és DAC, OTL csöves fejhallgató-erősítő, Beyerdynamic A20 fejhallgató-erősítő, Audio Technica ATH-WS55, Audio Technica ATH-SQ5, Sony MDR-XB300 a mélyhangok szerelmeseinek, Denon AH-D320, ismeretlen márkájú 600 Ohmos fejhallgató, Beyerdynamic DT-770 pro, Beyerdinyamic DT-860, AKG K-501
Talán eljönnek:
1.) Discus
2.) dr. Krabóth
4.) Dzogcsen
5.) Bigi
6.) PoporiSzeretettel várunk mindenkit, valamint további fejhallgatókat, fejhallgató-erősítőket, komplett fejhallgatós rendszereket, DAC-okat, stb., és természetesen szívesen fogadunk (akár olyanoktól is, akik csak hallgatózni jönnek) további jelentkezéseket , a
gaborka8x8@freemail.hu
email címre. Egyben kérek mindenkit, hogy a jelentkezésekor azt is írja meg, hoz-e valami technikát és ha igen, akkor mit. (Valamint kérem azokat, akik már jelentkeztek, hogy a technikára vonatkozó esetlegesen elmaradt információkat néhány szóban írják meg.)
Ha valakinek a neve nem szerepel a listán, de jelentkezett, az kérem jelezze ezt szintén a
gaborka8x8@freemail.hu
email címen.Üdvözlettel: gaborka8x8
Ps.: Elosztóró, hosszabbítóró, táp- és összekötőkábelrő, stb-ről, és természetesen a jobbnál jobb zenékről mindenkinek magának kell gondoskodnia, azaz, ezeket senki ne hagyja otthon.
-
contaxg
veterán
Nem vagyunk túl sokan, de alakul a kínálat rendesen!
Beyerdynamic, Audeze, Takstar fejhallgatók - Heed,Violectric erősítők - "kis" Mytek DAC -Fiio termékek "DLL: Beyerdynamic DT880 600 Ohm (Mod), Musiland 03 US Dragon (TwistedPear Audio tuning), X-Szekeres II. Alps Blue edition fejhallgató-erősítő" "T70, SRH840, HD540, K500 Mytek 192" Benchmark DAC1 + Laptop+AKG K551 HRT Music Streamer II+; iFi iCAN Micro; Sennheiser HD580 (+ HD600 rács)" NFB-29; HE-560 Gustard U12, Audio-GD Reference 5.2, Teac HA-501, Hifiman HE-560, Beyer DT-770(600 Ohm); Teac HA-P50. (nem 100% a részvétem) AKG K551, Takstar TS-671 Audio-gd NFB-17.2 DAC, Stax SR Lambda, Stax csoves erosito
Köszönet ezekért mindenkinek előre is!
-
contaxg
veterán
Jelentkezési lap hamarosan beélesítve.
-
fericske
addikt
Nem állítható oldal irányba úgy, mint az Abyss

contaxg
Ha sikerül egy ilyet beszerezni akkor még említsd meg azt is, hogy a szűrőket is kipróbálnátok amik ehhez a fejhallgatóhoz tartoznak. Én a referencia szűrövel hallottam, és bár jó nagy tere volt vele, erős V is volt egyúttal. Kíváncsi volnék mennyiben változna ez másik beállítással. 5 féle mód van hozzá (1 a fejhallgatóban, vagyis 4 pár külön csomagolva). -
Exodius
őstag
Még nincs összefoglaló táblázat, hogy kik miket hoznak és mikre van igény?

-
contaxg
veterán
Az viszont jó hír, hogy lesznek Focal fejesek és még folynak a tárgyalások, hogy megkapjuk az Obravo HAMT-1-et meghallgatásra.

-
gaborka8x8
aktív tag
Első jelentés az I. Kaporka Open - Fejhallgatós Találkozó és Börze (2015. október 10. szombat, Kiskunfélegyháza, Desperado Étterem) jelenlegi állásáról:
Résztvevők:
2.) +1 fő
6.) +1 fő
7.) +1 fő
8.) Brebovszky (csöves fejhallgató erősítő)...) gaborka8x8 (Audio Technica AT-HA40USB fejhallgató-erősítő és DAC, OTL csöves fejhallgató-erősítő, Beyerdynamic A20 fejhallgató-erősítő, Audio Technica ATH-WS55, Audio Technica ATH-SQ5, Sony MDR-XB300 a mélyhangok szerelmeseinek, Denon AH-D320, ismeretlen márkájú 600 Ohmos fejhallgató, Beyerdynamic DT-770 pro, Beyerdinyamic DT-860, AKG K-501
Talán eljönnek:
1.) Discus
2.) dr. KrabóthSzeretettel várunk mindenkit, valamint további fejhallgatókat, fejhallgató-erősítőket, komplett fejhallgatós rendszereket, DAC-okat, stb., és természetesen szívesen fogadunk (akár olyanoktól is, akik csak hallgatózni jönnek) további jelentkezéseket , a
gaborka8x8@freemail.hu
email címre. Egyben kérek mindenkit, hogy a jelentkezésekor azt is írja meg, hoz-e valami technikát és ha igen, akkor mit. (Valamint kérem azokat, akik már jelentkeztek, hogy a technikára vonatkozó esetlegesen elmaradt információkat néhány szóban írják meg.)
Ha valakinek a neve nem szerepel a listán, de jelentkezett, az kérem jelezze ezt szintén a
gaborka8x8@freemail.hu
email címen.Üdvözlettel: gaborka8x8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most már tényleg kíváncsi vagyok mit csinálhat.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nLali